מתי בדיקה בערכה רלוונטית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מתי בדיקה בערכה רלוונטית
    אור
    18/07/2010

החזרה היתה ב9/7/10 אני אמורה לבדוק ב21/7/10 בטא. שאלתי היא מתי בדיקה ביתית רלוונטית במידה של חיובי.
    אני הרי יודעת שלא אוכל להתאפק ואבצע בדיקה ביתית לפחות שיהיה לזה מועד רלוונטי שרם יוצא חיובי אני אדע שזה זה.

אתם נהדרים אבל ההמתנה יכולה להיות החלק הקשה ביותר של ההפריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי בדיקה בערכה רלוונטית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה רלוונטית

ד''ר דוד ישי
    18/07/2010

ב 22/7 . אין שום בדיקה שתאשר הריון לפני בדיקת הדם 12 יום לאחר ההחזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אור

נטלי
    18/07/2010

אני בדיוק במצבך והשאלה מיותרת כי זה הרי ברור שהרופאים יענו לחכות לבדיקת הדם (זה הכי הגיוני) אך מי כמוני וכמוך יודעות כמה זה קשה לחכות ..ההמתנה פשוט הורגת אז אני ביצעתי אתמול בדיקה אך התוצאה הייתה פס אחד חזק ואילו פס השני ממש ממש ממש חלש כמעט בלתי נראה לעין ואני לא ממש יודעת איך לפרש את זה...האם עשית כבר בדיקה ביתית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אצלי היה פס חזק ופס חלש

אור
    19/07/2010

ויש לי עוד יומיים שיהיה 12 יום אחרי ההחזרה. אבל...יש לי כאבי בטן וזה מדאיג אותי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו