מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חדשה כאן אשמח אם תעזרו לייסמין18/07/2010
היי , אני מנסה להכנס להריון כבר 10 חודשים , בחודש האחרון גילו שיש לי שחלות פוליציסטיות...
הרופאה שלי נתנה לי לקחת גלולות מכיוון שהמחזור שלי לא סדיר ולאחר מכן אמרה לי לקחת איקקלומין,
תוך כדי אני גם עושה דיקור סיני... כי אני ממש לא בעד תרופות, עשיתי קצת סקר על האיקקלומין ונראה לי שלא ממש כדאי לקחת את זה , השאלה שלי אם כאשר יש שחלות פוליציסטיות אין בכלל ביוץ???
אם כדאי לי בכלל להמשיך ולנסות להכנס בטבעי או שזה לא ילך כי אני לא מבייצת? אני ממש לא יודעת מה לעשות אשמח אם תוכל לענות לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
פרופ` דוד בידר19/07/2010הטיפול שנתן לך הרופא הוא הטיפול המקובל.
את יכולה לנסות כל שיטה ועזרה ,אך במידה ואין הצלחה להרות יש לנסות הטיפול שקיבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
יסמין19/07/2010קודם כל אני מודה על על התשובה המהירה,
השאלה הנשאלת היא האם בגלל שיש לי שחלות פוליציסטיות אין לי ביוץ בכלל ? או שכן יש לי ?
או שזה דבר שאי אפשר בכלל לדעת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר19/07/2010לא בכל הנשים שיש שחלות פוליציסטיות אין ביוץ. אם יש לך וסת , אפילו לא סדיר ,אזי יש ביוץ שבועיים לפני הופעת הוסת.נשים אם שחלות פוליציסטיות יכולות להרות גם ללא טיפול.הסיכויים להריון הם כאלה שב 7 חודשים צריך להרות פעם אחת לפחות אם מנסים.בנשים עם שחלות פוליציסטיות זה יכול לקחת יותר זמן ועקב כך על ידי טיפול אנחנו מעלים את הסיכויים שלך להרות באותו החודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבההה
יסמין19/07/2010אני מממש ממש מודה לך על התשובה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבההה
יסמין19/07/2010אני מממש ממש מודה לך על התשובה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
יסמין20/07/2010אני ממש מתלבטת מה לעשות , אני עוד שבוע בידיוק צריכה לסיים את הגלולות ולהתחיל לקחת איקקלומין , השאלה היא אם לקחת את האיקקלומין או שאני ימשיך לנסות להכנס בדרך טבעית... מתי אני מבייצת אם אני מסיימת את הגלולות עוד שבוע .... ואם בכלל אני מבייצת ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר20/07/2010תחת גלולות אין ביוץ.
צריך לחכות לוסת שלאחר הגלולות ולהצחיל איקקלומין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)