שאלה לדר'

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לדר'
    מיטל
    20/07/2010

היי ,
    התחלתי טיפולי פוריות בגלל אנדומטריוזיס ואני מקבלת דקפפטיל 3.75 , התחלתי ב13/6 ראשונה
    וב12/7 את השנייה זריקה של דקפפטיל , קיבלתי מחזור אחרון ב10/6 רציתי לשאול האם יש צורך בבדיקת הריון ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לדר'

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה

פרופ` דוד בידר
    20/07/2010

לא ברור לי מדוע הזרקת חודש אחרי חודש אם את אמורה להיות מטופלת בפוריות. אם הזריקה הראשונה ניתנה לפני הוסת לא יהיה הריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

מיטל
    20/07/2010

בבית חולים כרמל נתנו לי זריקה בישבן ב13 ליוני זריקה ראשונה בזמן מחזור כאת המחזור קיבלתי ב10/6 והשנייה ב12/7 הבנתי שזה לדכא את האנדומטריוזיס שיש לי מאז לא קיבלתי מחזור ורציתי לדעת האם אני צריכה לקבל מחזור או שאולי ניקלטתי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור

פרופ` דוד בידר
    20/07/2010

בכל אופן תעשי בדיקת דם להריון כי אם קיבלת את הזריקה בוסת יש גם סיכוי להריון.הזריקה השניה לא היתה צריכה להינתן בסמיכות של חודש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו