PGD מנופור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• PGD מנופור
    מלני
    20/07/2010

שלום לצוות הנחמד
    שני הריונות ספונטנים בלי בעיות הופסקו בגלל X שביר
    עברתי 6 מחזורי טיפול עם גונל F פעם ראשונה היו 16 ביציות שני עוברים בריאים והוחזרו בפעם השנייה 8 ביציות עובר אחד הוחזר בפעם 3+4 היו 8ביציות לא היו עוברים בריאים כללבפעם 5 היו 6 ביציות ו3 עוברים בריאים בפעם האחרונה היה פרוטוקול קצר 11 ביציות ו-4 עוברים בריאים שאחד החליטו לא להחזיר כי הוא היה קטן בכל הפעמים לצערי בטא שלילית, מטופלת באיכילוב,
    לאחר התייעצות עם פרו' אלכס סימון הלכנו להמון בדיקות כולל קרישיות וקריטיפ מולויקוציטים והיסטרוסקופיה והכל יצא תקין מאד טפו טפו טפו, החליטו (כמו המלצתו של הפרופ') לעבור למנופור פרוטוקול קצר שאלותיי:
    1.האם מנופור באמת איכותי יותר (כמו שהקטלוג שלהם מתאר)
    2. יש לי רחם אחורי האם בגלל שההחזרות נעשות בלי אולטרסאונד ובלי קטטר יכול להיות שלא מחזירים למקום הנכון ?
    3.אני בעבודה מאד לחוצה בפעם האחרונה חזרתי 3 ימים אחרי ההחזרה והיה לי ויכוח צורם בנושאי עבודה ופתאום חשתי כאבים בבטן והתכווציות חזקות שאני לא יודעת את משמועתם אבל אני חושבת שזה לא הועיל לתהליך האם לדעתכם לקחת חופש מיום ההחזרה ועד בדיקת הבטא יכול לעזור?
    תודה רבה וסליחה אם השאלות טיפשיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    PGD מנופור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנופור

פרופ` דוד בידר
    21/07/2010

1. לא חושב שהמנופור איכותי יותר מאחרים.
    2.רחם אחורי לא משנה. לא הבנתי מה הכוונה שמחזירים בלי קטטר?
    3.לא טוב להיות עצבנית . תקחי יומיים חופש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך PGD

מלני
    22/07/2010

הבנתי פה בפורום שכשעושים החזרה מחזירים עם אולטרסאונד או שמודדים עם קטטר ואז עושים את ההחזרה , באיכלוב הם לא מחזירים עם אולטרסאונד ולא מודדים עם שום דבר אלא פשוט מכניסים את הפיפטה הזאת ומחזירים את העוברים , האם בגלל שיש לי רחם אחורי או בלי קשר יכול להיות שלא מחזירים אצלי למקום הנכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איכילוב

פרופ` דוד בידר
    22/07/2010

יש הרבה מקומות שמחזירים בלי אולטרסאונד ויש חילוקי דעות ליעילות האולטרסאונד. זה עושה יותר רושם כאשר מחזירים תחת אולטרסאונד.במקרים שהכניסה לרחם קשה יש הצדקה לאולטרסאונד. שנים החזרנו בלי אולטרסאונד והיה טרב.בכל אופן רוב הרופאים מחזירים תחת אולטרסאונד , חלקם מתוך שיקולים של תחרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהוללללללללל E2=6000

מורן
    03/08/2010

אני בהסטרייה:
    פרוטוקול קצר , אחרי 11 יום עם מנופור היינו צריכים היום להזריק אוביטרל
    עשיתי בבוקר בדיקות דם והודיעו לי ש E2=6000 ,
    ושאזריק היום רק דקא ומחר בדיקת דם ויראו מה לעשות
    1. מה המשמעות של E2=6000 האם זה בטוח גירוי יתר
    2.האם זה מסוכן
    3. והאם בטוח שתהיה שאיבה בסופו של דבר או שכל ה זקיקים ירדו לטמיון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה שאחד הרופאים יענה זה דחוף לי

מלני
    04/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• e2=8800

מלני
    04/08/2010

הE2 עלה ל8800 אחרי יום עם דקא
    מה אתם ממליצים לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

מלני
    04/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלני שלום

פרופ' אלכס סימון
    05/08/2010

הרי זו היתה המטרה עם מנופור. להשיג גירוי טוב יותר והשגת יותר ביציות לאיבחון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• E2 גבוה

ד''ר דוד ישי
    04/08/2010

הסיכוי נמוך לגירוי יתר כאשר רמת הבטא נמוכה מ 10000 . אני מעריך שבסופו של דבר תעברי שאיבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו