מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- PGD מנופורמלני20/07/2010
שלום לצוות הנחמד
שני הריונות ספונטנים בלי בעיות הופסקו בגלל X שביר
עברתי 6 מחזורי טיפול עם גונל F פעם ראשונה היו 16 ביציות שני עוברים בריאים והוחזרו בפעם השנייה 8 ביציות עובר אחד הוחזר בפעם 3+4 היו 8ביציות לא היו עוברים בריאים כללבפעם 5 היו 6 ביציות ו3 עוברים בריאים בפעם האחרונה היה פרוטוקול קצר 11 ביציות ו-4 עוברים בריאים שאחד החליטו לא להחזיר כי הוא היה קטן בכל הפעמים לצערי בטא שלילית, מטופלת באיכילוב,
לאחר התייעצות עם פרו' אלכס סימון הלכנו להמון בדיקות כולל קרישיות וקריטיפ מולויקוציטים והיסטרוסקופיה והכל יצא תקין מאד טפו טפו טפו, החליטו (כמו המלצתו של הפרופ') לעבור למנופור פרוטוקול קצר שאלותיי:
1.האם מנופור באמת איכותי יותר (כמו שהקטלוג שלהם מתאר)
2. יש לי רחם אחורי האם בגלל שההחזרות נעשות בלי אולטרסאונד ובלי קטטר יכול להיות שלא מחזירים למקום הנכון ?
3.אני בעבודה מאד לחוצה בפעם האחרונה חזרתי 3 ימים אחרי ההחזרה והיה לי ויכוח צורם בנושאי עבודה ופתאום חשתי כאבים בבטן והתכווציות חזקות שאני לא יודעת את משמועתם אבל אני חושבת שזה לא הועיל לתהליך האם לדעתכם לקחת חופש מיום ההחזרה ועד בדיקת הבטא יכול לעזור?
תודה רבה וסליחה אם השאלות טיפשיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנופור
פרופ` דוד בידר21/07/20101. לא חושב שהמנופור איכותי יותר מאחרים.
2.רחם אחורי לא משנה. לא הבנתי מה הכוונה שמחזירים בלי קטטר?
3.לא טוב להיות עצבנית . תקחי יומיים חופש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך PGD
מלני22/07/2010הבנתי פה בפורום שכשעושים החזרה מחזירים עם אולטרסאונד או שמודדים עם קטטר ואז עושים את ההחזרה , באיכלוב הם לא מחזירים עם אולטרסאונד ולא מודדים עם שום דבר אלא פשוט מכניסים את הפיפטה הזאת ומחזירים את העוברים , האם בגלל שיש לי רחם אחורי או בלי קשר יכול להיות שלא מחזירים אצלי למקום הנכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכילוב
פרופ` דוד בידר22/07/2010יש הרבה מקומות שמחזירים בלי אולטרסאונד ויש חילוקי דעות ליעילות האולטרסאונד. זה עושה יותר רושם כאשר מחזירים תחת אולטרסאונד.במקרים שהכניסה לרחם קשה יש הצדקה לאולטרסאונד. שנים החזרנו בלי אולטרסאונד והיה טרב.בכל אופן רוב הרופאים מחזירים תחת אולטרסאונד , חלקם מתוך שיקולים של תחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהוללללללללל E2=6000
מורן03/08/2010אני בהסטרייה:
פרוטוקול קצר , אחרי 11 יום עם מנופור היינו צריכים היום להזריק אוביטרל
עשיתי בבוקר בדיקות דם והודיעו לי ש E2=6000 ,
ושאזריק היום רק דקא ומחר בדיקת דם ויראו מה לעשות
1. מה המשמעות של E2=6000 האם זה בטוח גירוי יתר
2.האם זה מסוכן
3. והאם בטוח שתהיה שאיבה בסופו של דבר או שכל ה זקיקים ירדו לטמיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה שאחד הרופאים יענה זה דחוף לי
מלני04/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהe2=8800
מלני04/08/2010הE2 עלה ל8800 אחרי יום עם דקא
מה אתם ממליצים לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מלני04/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלני שלום
פרופ' אלכס סימון05/08/2010הרי זו היתה המטרה עם מנופור. להשיג גירוי טוב יותר והשגת יותר ביציות לאיבחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהE2 גבוה
ד''ר דוד ישי04/08/2010הסיכוי נמוך לגירוי יתר כאשר רמת הבטא נמוכה מ 10000 . אני מעריך שבסופו של דבר תעברי שאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)