מודאגת ממעקב זקיקים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מודאגת ממעקב זקיקים
    חסויה
    22/07/2010

שלום רב, - מחזור טבעי ללא טיפול, חודש שעבר התחלתי מעקב זקיקים ביום ה - 11 למחזור וכבר היה זקיק של 20 מ"מ ורירית רחם של 10....לא הצלחתי להכנס להריון והחודש התחלתי בהמלצת הרופאה שלי את המעקב ביום ה - 8 , חזרתי עכשיו עם מכתב שאין זקיק מוביל , רק זקיקים קטנים, אין נוזל בדגלאס ורירית רחם דקה (6 מ"מ) מה זה אומר?? שהחדש לא יהיה ביוץ? או שכנראה הגעתי מוקדם מדי והוא יהיה מאוחר יותר?? יש לי כל חודש מחזור פשוט אורכו נע בין 26 ימים ל 30 ימים....יש טעם להמשיך לעקוב החודש??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת ממעקב זקיקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיכל שלום

פרופ' שחר קול
    22/07/2010

יש מקום להמשיך מעקב, כי יתכן והביוץ החודש יהיה מאוחר יותר.
    מציע לעקוב גם אחר רמת ההורמונים בבדיקות דם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר ' קול סליחה

חסויה
    22/07/2010

כתבתי את השאלה הזו בטעות מתחת לשאלה של בחורה אחרת..אז אני אשאל שוב פה

היום זה היה היום ה 8 למחזור (הזקיק הכי גדול היה 6 מ"מ) רירית רחם 6 מ"מ..מתי היית קובע לי את המעקב הבא??? עוד כמה ימים??

תודה אני מעריכה את ההענות שלך פה בפורום...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד כשבוע.

פרופ' שחר קול
    22/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו