שאלה!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה!
    דניאלה
    22/07/2010

אני עתידה לעבור הפריהי שבוע הבא,לאחר ההחזרה אני צפויה להיות בבית עם בני בן השנה ושבע עקב חופשה מהגן שלו,האם העובדה שאני נמצאת איתו יום שלם(והוא שוקל 11 קילו)ומין הסתם גם ארים אותו יכולה לפגוע בקליטת העוברים או בהריון במידה ויש(ועברתי הפלה לפני 3 חודשים עקב הריון שלא התפתח)?(אם כן ארשום אותו לקייטנה אך להשאר איתו אצטרך כך או כך)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דניאלה שלום

פרופ' שחר קול
    22/07/2010

ראי "שאלות נפוצות".
    הרמת תינוק במשקל 11 ק"ג לא תפגע בקליטת העוברים, אך עלולה להשפיע לרעה על השחלות, אם הניבו כמות רבה של ביציות.
    אם מדובר במחזור הפשרה - אין לכך כל חשיבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר' קול תודה עוד שאלה

חסויה
    22/07/2010

היום זה היה היום ה 8 למחזור (הזקיק הכי גדול היה 6 מ"מ) רירית רחם 6 מ"מ..מתי היית קובע לי את המעקב הבא??? עוד כמה ימים??

תודה אני מעריכה את ההענות שלך פה בפורום...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה דניאלה בטעות כתבתי תחת השם של

חסויה
    22/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו