כדורים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כדורים
    נטע
    22/07/2010

שלום ,
    אני יודעת שאקוקלומין דוחה קצת את הביוץ (וטוב לנשים שמפספסות את הביוץ) וגם מגביר קצת את הביוצ.
    רציתי לדעת מה ההבדל בין זה לאסטרופם?? אני מבינה שכדורים הפוכים בפעולות שלהם.
    אך בפועל מה האסרופם עושה?? האם דוחה את הביוץ ומגבירו?? אם לא , מה כן עושה?
    מתי מומלץ כדור כזה או אחר?

זה דחוף
    תודה מראש
    נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איקקלומין

פרופ` דוד בידר
    22/07/2010

האיקקלומין ניתן לנשים שלא מבייצות עקב הפרשה לא תקינה של FSH. האיקקלומין מגביר הפרשת FSH על ידי הורדת רמת אסםרוגנים בדם.
    האסטרופם הוא אסטרוגן וכאשר ניתן בטיפולי איקקלומין ביחד הוא יכול לדכא את הפרשת הLH הגורם לביוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורים

נטע
    22/07/2010

תודה על תשובתך המהירה אבל לחדד הבנתי..
    הבדיקות שלי תקינות. הרופא שלי נתן לי אוקקולמין על מנת לאחר קצת את הביוץ(שלא אפספס אותו בגלל מקווה) וגם אמר שזה מגביר קצת את הביוץ.
    המלצתי לחברה שלי שבאותה בעיה לקחת אקוקולומין. היא הלכה לרופא שלה והוא נתן לה אסטרופם.(בלי אקוקלומין) למה?? איך יעזור לה הכדור הזה? מה שחשוב שידחה לה הביוץ ולהגביר אותו.
    אשמח מאוד אם תוכל להסביר לי זה ממש דחוף.
    תודה מראש
    נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו