ציסטה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ציסטה
    גלי
    24/07/2010

שלום,
    בעקבות כאבי מחזור עזים וקשיים להכנס להריון הלכתי למרפאת אנדו' בתל השומר. שם אבחנו שיש לי אנדומטריוזיס וציסטה אנדו' בגודל 5 מ' בשחלה. לאחר חודשיים הרופא בדק אותי שוב ואמר שהציסטה קטנה מאד. הלכתי לרופא נוסף שאמר שהוא לא רואה כלל ציסטה ואולי יש משהו קטן שקשה לראות.
    איך זה יכול להיות? האם ציסטה אנדו' יכולה להעלם?
    בנוסף, האם לכל מי שיש לה אנדו' בהכרח תהיה גם ציסטה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנדומטריומה

פרופ' אלכס סימון
    24/07/2010

אחד מהשניים - או שאין לך אנדומטריוסיס ומה שראו היה גופיף צהוב לאחר ביוץ או שבדיקות העל קול המאוחרות מוטעות. אני מהמר על הגופיף הצהב. קשה להחמיץ אנדומטריומה בעל קול ועוד של 5 סמ. אלו בדרך כלל לא נעלמות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

גלי
    24/07/2010

שאלה נוספת, אובחן אצלי אנדו' רקטוואגינלי, יש בליטה מהנרתיק,יש לי כאבים בלתי נסבלים במחזור ואינני מצליחה להכנס להריון כבר שנה. ביוץ וצילום רחם תקינים. ייתכן אנדומטריוזיס ללא ציסטה בשחלה? זה פוגם ביכולת להכנס להריון באותה מידה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו