אוטרוגסטן - החזרת עוברים מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אוטרוגסטן - החזרת עוברים מוקפאים
    סיון
    25/07/2010

היי,
    אני מתוכננת להחזיר מוקפאים ביום ד' הקרוב.
    קיבלתי אוטרוגסטן 100 דרך קופת החולים, וביחידה נאמר לי להחדיר 2 נרות - 3 פעמים ביום (600 ליום).
    אני מכירה שבד"כ כל המטופלות מקבלות אוטרוגסטן 200 מקופת החולים, ומחדירות 800 ליום (2 בבוקר, 2 בערב).
    במידה ויש לי אפשרות לרכוש אוטרוגסטן 200, האם ההמלצה היא להחדיר 800 ליום, ולא רק 600?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוטרוגסטאן

פרופ' אלכס סימון
    25/07/2010

מינונים שונים נוהגים ביחידות שונות. בין 600 ל 800 מ"ג. כניראה אין הבדל. לצורך הנוחות לאישה עברו לטיפו פעמיים ביום - 400 פעמיים ביום. אם נוח לך החדרה שלש פעמים, גיי ב 200 מג שלש פעמים ביום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה פרופ', ושאלה נוספת...

סיון
    25/07/2010

המון תודה!
    שאלה נוספת:
    מה המלצתך בנוגע למנוחה לאחר החזרה?
    (זהו הטיפול הראשון שלנו, אני בחורה בריאה, בת 27, מטופלת עקב בעיית זרע, במהלך הטיפול ולאחר השאיבה היה גירוי יתר שחלתי ולכן עוד לא בוצעה החזרה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי מצבך הרפואי יחליט הרופא

פרופ' אלכס סימון
    26/07/2010

בדרך כלל מנוחה של יומיים די בה. אולם מצב הרפואי עם גירוי יתר שחלתי מחייב אולי גישה אחרת שמרנית יותר עליה יחליט הרופא המטפל שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו