בדיקת ביוץ חיובית כבר חמישה ימים!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת ביוץ חיובית כבר חמישה ימים!!
    רויטל
    25/07/2010

שלום,
    הייתי רוצה להתייעץ לגבי בדיקת ביוצית ביתית.
    אני בת 32, בעלת עודף משקל ותסמונת שחלות פוליציסטיות מאובחנת כשלוש שנים מאז הפסקתי את הגלולות למניעת הריון. במהלך שלוש השנים האחרונות אינני נוטלת כל תרופה שהיא. עד לאחרונה לא הייתי מעונינת בהריון, אך כעת אשמח בחפץ לב.
    אני מכירה את בדיקות הביוצית היטב. מהרגע שהבנתי מהרופא שלי שלא כל ווסת שאני מקבלת היא ווסת לאחר ביוץ, הייתי מנסה חודשים רבים פשוט לעקוב אחר הביוץ שלי בעזרת הבדיקות הללו. חשוב לי להדגיש שמעולם במהלך כל אותם חודשים הבדיקות הללו לא יצאו חיוביות עבורי. למרות השחלות הפוליציסטיות.
    לאחרונה אני נמצאת בטיפולי רפואה משלימה שמטרתם להסדיר לי את המחזורים, ובנוסף מבצעת התעמלות יוגה פעמיים בשבוע.
    בשבוע האחרון התחלתי שוב לבדוק ביוץ. בהתחלה היה קו חלש, שהתגבר והפך לתוצאה חיובית. שמחנו, וגם קיימנו. מה שמוזר זה שהיום כבר היום החמישי מאז שהבדיקה הפכה לחיובית - ועדיין המקלונים האלו מראים לי תוצאה מאוד חזקה. הקו של הבדיקה חזק הרבה יותר מהקו של הביקורת.
    מדוע רמת ה LH לא יורדת בחזרה?? קראתי באיזשהו אתר שזה עלו להעיד על ציסטה או על הריון. האם נכון?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדרך הטובה ביותר היא

פרופ' אלכס סימון
    25/07/2010

לבדוק בדם מה רמת LH FSH
    לעיתים מתקבלת תשובה חיובית כזובה בערכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואיך עושים את זה?

רויטל
    25/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פונים להמשך טיפול במרפת פריון

פרופ' אלכס סימון
    25/07/2010

כאשר דברים משתבשים כדאי לפנות לייעוץ רפואי רשמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יופי. תודה רבה על המענה המהיר!!

רויטל
    25/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואיך עושים את זה?

רויטל
    25/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו