בטא- לחוצה צריכה עזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בטא- לחוצה צריכה עזרה
    נועה
    25/07/2010

שלום עשיתי הזרעה ב 28.6 לאחר שאיחר לי 4 ימים עשיתי בדיקת דם ויצא בטא 23 הרופא היה סקפטי ואמר שעדיין אי אפשר לדעת מה יהייה בהמשך עשיתי בדיקת בטא נוספת לאחר 3 ימים ויצא בטא 90 עדיין הרופא היה סקפטי עשיתי שוב בדיקה לאחר 4 ימים יצא בטא 709 מה זה אומר??
    יש התקדמות טובה?? אני בשבוע חמישי זה בסדר מבחינת הבטא?? הרופא שלי לא עובד היום אשמח לתשובה אני בלחץ מאוד תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטא- לחוצה צריכה עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה עונים לכולם ולי לא??עזרה בטא

נועה
    25/07/2010

עשיתי הזרעה ב 28.6 לאחר 4 ימי איחור עשיתי בדיקת דם ויצא בטא 23 הרופא היה סקפטי לגבי המשך ואחרי זה הרופא נתן לי לעשות בדיקה 3 ימים אחרי ויצא 90 ולאחר 4 ימים עשיתי בדיקת דם ויצא בטא 709 ההתקדמות טובה? אני די בחץ כי הרופא שלי היה נורא סקפטי בהתחלה רציתי לדעת מה לדעתך? האם זה תקין? אני אמורה להיות בשבוע 5 תודה אשמח לתשובה הרופא שלי לא עובד היום ואני די לחוצה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחוצה

ד''ר דוד ישי
    25/07/2010

עלית הבטא טובה . הסיכויים טובים. בשלב הזה צריך להמתין לאולטרסאונד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו