שלום לרופאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום לרופאים
    דיקלה
    09/11/2007

התחלתי טיפול של פיוריגון ביון השלישי למחזור בכמות של 150 יום שני 100 יום שלישי 100 יום רביעי ועד היום 50 הרופא אמר לי שיש 3 זקיקים מובילים נתן לי להמישך את הזריקות עד ליום שני ויום שלישי הזרעה כמו כן נקבע הזרעה ליום חמישי בשעה 18:20
    שאלתי היא מתי צריך להזריק את האוביטרול באיזה שעה וכמה שעות יש לאוביטרל השפעה עד לביוץ
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לרופאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דקלה

ד''ר דוד ישי
    09/11/2007

הביוץ מתרחש 36 שעות לאחר מתן אוביטרל. השאיבה מתבצעת כשעתיים לפני הביוץ. בהתאם לשני נתונים אלה קובעים את זמן ההזרקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

דיקלה
    10/11/2007

הרופא ביקש מימני להגיע להזרעה בשעה 18:20 ביום חמישיכמו כן ביקש אובטרול ביום שלישי
    באיזה שעה ביום שלישי אני צריכה להזריק את האוביטרול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דקלה

ד''ר דוד ישי
    10/11/2007

כאשר מדובר בהזרעה זה לא ממש חשוב. את ההזרעה אנחנו עושים בין 24 שעות לפני הביוץ ובין 24 שעות אח"כ. ( לפעמים גם וגם )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו