מאוד מודאגת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מאוד מודאגת
    טלי
    27/07/2010

שלום רב,. אני בת 42 באולטרסאונד ביום ה-10 למחזור (מחזור שהתארך, כלומר המשיך לי עד היום התשיעי דימום קל), בשחלה ימינית נצפו זקיקים קטנים ובשמאלית - ללא זקיקים. עובי הרירית 3.2 . אין לי ילדים ואני מאוד חרדה שהבדיקה מצביעה על כך שאפסו סיכויי להרות. האם זה שלא נצפו זקיקים זה אומר שהשחלה הפסיקה לתפקד לחלוטין או שיש עוד סיכוי להרות מביצית שלי. מאוד מודאגת. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוד מודאגת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקיקים קטנים

ד''ר דוד ישי
    27/07/2010

בשלב הזה של המחזור , לא צפויים להיות זקיקים גדולים , ביחוד אאם אורך המחזור שלך הוא מעל 30 יום. אפשר לקבל מושג על הפוריות שלך ע"י בדיקה הורמונלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

טלי
    27/07/2010

תודה על תשובתך. לא ברור לי מה משעות זה שבשחלה השמאלית כלל לא נצפו זקיקים כלומר, כתבו בתוצאות: "מבנה: ללא זקיקים". האם משמעות הדבר היא ששחלה זו כבא ניה מתקפדת לחלוטין? תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחלה ללא זקיקים.

ד''ר דוד ישי
    28/07/2010

לא ניתן לקבוע קביעה נחרצת ממחזור טיפול אחד. ובכלל , הזקיקים הטובים מתפתחים בכל חודש בצורה אקראית בין שתי השחלות . לפעמים באחת יש יותר ולפעמים בשניה. לפעמים הם כולם בשחלה אחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוד מודה!

טלי
    28/07/2010

הרבה תודה על התשובה וההסבר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו