מאוד מבולבלת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מאוד מבולבלת
    לילית
    28/07/2010

שלום
    אני עושה הזרעה
    שילשום עשיתי שוב אולטרסאונד + בדיקת דם ויצא כי הזקיקים בסדר אך עובי הרירית 4
    רופא אמר כי לפי הידע שלהם הרירית צריכה להיות 8 על מנת שיתפוס הריון , אז לשיקולי אם אני רוצה לדחות בחודש
    ובנוסף אמר הרופא כי הביוץ יוצא לי ביום שבת לכן נתן לי זריקות לדחיית הביוץ 2 זריקות שלושה ימים אחרי התייעצות עם בעלי ועם המחשבות שלי כולי התבלבלתי ואמרתי למה לעשות את כל הזריקות האלה עם אני עושה הזרעה בביוץ טיבעי וגם הרופא אמר שהסיכוי נמוך אם הרירית דקה
    אני מאוד מבולבלת האם עשיתי צעד נכון להמתין עוד חודש? ומה יהיה אם הרירית לא תגיע לעובי 8 בהזרעה הראשונה הרירית הייתה 6.5 האם בגלל זה לא ניקלט הריון
    אנא עזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוד מבולבלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עובי רירית

ד''ר דוד ישי
    28/07/2010

עובי רירית נחשב תקין מ 6 מ"מ ומעלה. לכן נראה שההחלטה שעשית היתה נכונה. צריך לעקוב אחר עובי הרירית שלך במחזורים הבאים כדי לדעת האם יש לך בעיה של ררית או לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו