שאלה לרופאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים
    הללויה
    28/07/2010

שלום לכם רופאים יקרים,

בת 40 לאחר הפלה בשבוע שביעי. ההריון היה כתוצאה מטיפול IVF . וזה היה הטיפול הרביעי.
    השחלה השמאלית שלי אינה מתפקדת וגם 6 מנוגון / 450 גונל לא עוררו אותה כלל.
    כאמור זהו המינון שקיבלתי ובממוצע כמות הביציות המתקבלות הן -10-9 וההפריות - 50%.
    המעניין הוא שבמשך הטיפולים הנ"ל כמעט ולא הרגשתי את השחלות שלי גם במינונים כה גדולים אלה.
    התחלתי טיפול לפני שבועיים וחצי. הפרוטוקול שלי - שבועיים גלולות גינרה ולאחר מכן מתחילה בזריקות גונל ואח"כ מנוגון.

משהו מוזר קורה- במשך נטילת הגלולות וכן בימים האחרונים שבהם אני מזריקה את הגונל יש לי כאבים בשחלה. אתמול והיום, כ- 12 שעות לאחר הגונל היה לי ממש כאבים בבטן התחתונה וכבר חששתי לסוג של גירוי יתר שחלתי.
    שאלתי- האם יכול להיות שזה שהגוף שלי חווה הריון, יהיה יותר קל להגיע לגירוי שחלתי, כלומר תהיה הטבה ברזרבה השחלתית שלי?

תודה רבה
    נסיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בשחלה.

ד''ר דוד ישי
    28/07/2010

לאור גילך ולאור כמות ההורמונים שאת נזקקת לה , קשה לי להניח שמדובר בגירוי יתר. בכל מקרה אין לזה קשר להריון שהיה. אבל הכאב שאת מתארת חריג ודורש בדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו