מודאגת מאוד ...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מודאגת מאוד ...
    טי
    28/07/2010

שלום
    בת 27 , הריון חוץ רחמי לפני שנתיים ואחריו הריון רגיל לידה בשבוע 29 מהלך הריון תקין בדיקת קרשיות תקינה . מנסים להכנס להריון במהלך התשעה חודשים האחרונים ללא הצלחה . בבדיקת פרופיל הורמונלי שהיתה ביום השלישי למחזור בבוקר התגלו התוצאות הבאות : אסטרדיול E-2 258
    fsh 6.4
    פרולקטין 113
    פרוגסטרון <0.9
    LH 4.3
    פרוגסטרון OH 17 עדיין בעבודה
    אנדרוסטדיון גם עדיין בעבודה
    יתר הערכים בנורמה
    הלידה היתה לפני שנתיים , אציין שהשתמשתי בגלולות שנה ו3 חודשים והפסקתי לפני 9 חודשים
    ושאנחנו שומרים טהרה כך שרוב החודשים קימנו יחסים ביום ה15 ואילך, מקסימום 3 חודשים ביום ה13 ואילך .
    האם הערכים תקינים ובאם לא על מה זה יכול לרמז ?
    בגלל העבר אני ממש רוצה לזכות להריון תקין ולכן אני ממש לחוצה
    תודה מראש לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת מאוד ...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לי

פרופ' אלכס סימון
    29/07/2010

הבדיקות תקינות. קושי להרות אינו בהכרח קשור רק לבדיקות דם. יש לברר גורמים אחרים אם בכלל קיימים. הבירור נעשה על ידי רופא פוריות. לדוגמא: האם היתה לידה רגילה או ניתוח קיסרי? האם יש מקום לצילום רחם לאחר ניתוח, מה עם בדיקת הזרע? מה עם הביוץ? במרפאת פוריות בודקים את כל הגורמים הללו ומייעצים בהתאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו