מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופהשקד29/07/2010
בוקר טוב,
אני נמצאת בטיפול ivf פרוטוקול קצר דקפפטיל 0.1 + פיוריגון 100.
אתמול באולטרסאונד זקיקים בגודל 17, 17, 16, 15 ועוד קטנים. e2 - 10000 .
אתמול בשעה 23:00 הייתי אמורה להזריק את האוביטרל ומחר בבוקר (שישי) שאיבה.
שכחתי להזריק בלילה את האוביטרל ורק הבוקר בשעה 7:30 הזרקתי את האוביטרל.
האם הלך לי הטיפול הזה? או האם אפילו שאין עדיין ביוץ בזמן השאיבה יכול להיות בכל זאת היריון?
האם כדאי לנסות להיכנס לשאיבה? הרי מחר שישי ואף אחד לא נמצא ביחידה בשעות הערב כדי לשאוב לי בזמן.
האם יש מקום שכן אפשרי לעשות לי את השאיבה מחר בערב?
אני רוצה לדעת האם יש עוד סיכוי לטיפול הזה?
אני ממש נסערת מכל זה.
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היום בבדיקת דם e2-11300
שקד29/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל לא בזמן
פרופ' אלכס סימון29/07/2010דווחי לרופא ונסי לבצע את הדיקור אחרונה כמה שאפשר. אולי ניתן יהיה להציל את המחזור.
נסי לבדוק באסותא אם יש מי שמוכן לבצע שאיבה. או הרצליה מדיקל סנטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שקד29/07/2010זאת אומרת שאם עושים לי את השאיבה 25 שעות אחרי הזרקת האוביטרל הסיכוי הוא קלוש שיהיו עוברים? ושיהיה היריון? כי מחר יום שישי וזה יום קצר משתדלים ביחידה לסיים הכל הכי מהר שאפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה נוספת
שקד29/07/2010רציתי לדעת האם קיום יחסי מין אחרי השאיבה בזמן שהאוביטרל כבר משפיע על ביוץ יכול להיקלט? הרי בשחלות נשארים זקיקיים שהם טיפה יותר קטנים ולא שאבו אותם בגלל הגודל ואני יודעת שהזקיקים ממשיכים לגדול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
גלילה29/07/2010אחותי שיהיה לך בהצלחה מחזיקה לך אצבעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)