קיום יחסים ועוד..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קיום יחסים ועוד..
    מודאגת
    10/11/2007

ד"ר שלום,
    ב23.10 הוחזרו שני עוברים,מאז עשיתי 2 בדיקות בטא שהעידו על עליה יפה ב"ה.יש לציין שזה הריון ראשון אחריי כמעט שנתיים של סבל וטיפולים,ומכל דבר אני חוששת.
    שמעתי שקיום יחסים בחודש\שלושה הראשון יכול לגרום להפלה.האם זה נכון?אם יש איזשהו סיכון אני מוכנה לוותר למרות שזה קשה לבעלי היקר.
    בנוסף,אין לי כ"כ בחילות רק לפעמים,אך יש לי כמעט כל הזמן דקירות בבטן תחתונה-מה זה?אני מתה מפחד כשזה קורה כשאמרתי זאת לאחות של הפוריות,היא אמרה שאנוח.אני יחסית ממש נחה!!אבל מה זה, על מה זה מעיד?אני ממש בפחדים שחלילה תהיה הפלה,אנא סייע לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיום יחסים ועוד..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מודאגת

ד''ר דוד ישי
    10/11/2007

יחסי מין אינם גורמים להפלה. בעצם אין מניעה לקיים אותם לאורך כל ההריון, כמובן בתנאי שמהלך ההריון תקין ובכפוף לתחושות האישה.
    האי נוחות שאת מתארת היא רגילה ואין לה משמעות מיוחדת והבחילות הן תלונה שמשתנה מאד בין אישה לאישה.
    חשוב שתדעי שמהלך ההריון, אם הוא תקין,אינו תלוי בהתנהגות שלך. חיי את חייך כרגיל וב"ה ההריון יהיה בסדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רב תודות לך דוקטור

מודאגת
    11/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו