מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- למה לא מצליח לנו.??תותית30/07/2010
אני היום 11 יום אחרי החזרת עוברים מוקפאים, ביצעתי הבוקר בדיקת בטא תוצאת הבדיקה כמובן הייתה שלילית (קטן מ-3) אצל בעלי קיימת בעיה בכמות הזרע 6 מיל' (לפני ניתוח וריקוצלה ) היום אנחנו 9 חודשים אחרי והיה שיפור בזרע מעל 24 מיל', ולי יש חסימה בחצוצרה ימין... עברתי שאיבה ראשונה לפני 4 חודשים שאבו לי 19 ביציות מתוכם 9 הופרו, הוחזרולי כל פעם 2 עוברים, יש לציין שאני מגיבה טוב להורמונים רירית יפה כל פעם 8-11, עוברים מחולקים יפה. מה גם שהרופא אמר לנו שהמקרה שלנו מקרה קל ושאין מה לדאוג אז למה זה לא נתפס?
אם ככה לפי כל הנתונים האלו שכביכול נתונים טובים למה לא מצליח לנו? אני על סף ייאוש!!
נשארו לי 3 עוברים מוקפאים האם בפעם הבאה יחזירו לי את כל ה-3 או רק 2 שוב?
האם יש מצב שקיימת עוד בעיה נוספת שלא עלינו עליה?
אני מטופלת בבי"ח ממשלתי, האם כדאי לי לעבור את זה פרטי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה
ד''ר דוד ישי30/07/2010אין לי כמובן תשובה. קחי בחשבון שגם בתנאים הטובים ביותר , ההצלחה של IVF היא פחות מ 50%.
אל תתיאשי.
בהקפאה ניתן להחזיר 3 עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר ישי שאלה נוספת
תותית30/07/2010ד"ר ישי אני שמחה שאתה זה שענית לי על השאלה!! רק עוד שאלה: האם יש חשיבות להצלחה בטיפול פרטי או בביח"ח ממשלתי? השיקול שלנו היה קירבת הבי"ח למקום העבודה ולבייתי כך שיקל עלינו ויוריד מהלחץ של כל תהליך הטיפול!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדל
ד''ר דוד ישי01/08/2010לדעתי , מלבד הקשר האישי עם הרופא וכך גם הטיפול האישי יותר , אין הבדל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא מצליח?
אפשראחרת31/07/2010את מציגה היום נתונים טובים יותר משהיו קודם, יש עוברים טובים ורירית טובה לקלוט אותם ובעצם עדיין השאלה המעסיקה היא למה זה לא קורה?
ברור לך שהתהליך מתיש ומייגע מבחינה פיזית ונפשית לשני בני הזוג וכל נסיון שלא צלח גורם לך לירידה באנרגיה ובוודאי גם באמונה שלך כלפי עצמך והן כלפי התהליך בכלל.
האם חשבת לעצור רגע ולחשוב מה קורה בתוכך? איך כל הלחץ המטורף הזה משפיע על הגוף שלך? במצב כזה הגוף מפריש חומרים כימקיליים שמשפיעים על התפקוד הפיזי וכשזה קורה שוב ושוב ושוב אז יש הצטברות גדולה יותר של התגובות על הגוף. (כל תגובה כזאת יוצרת מחשבה > המחשבה יוצרת תחושה פיזית ושוב המעגל חוזר רק שהוא גם הולך ומתעצם מפעם לפעם)
בקיצור יקירה, חשוב לקחת פסק זמן להתבוננות ולשאול את עצמכם ולא רק מבחינת פעולות ועשיה כי זה אני בטוחה שאתם עושים מעולה רק בדרך שוכחים שיש גוף ונפש שמושפעים אחד מהשני ותומכים האחד בשני ולא תמיד באופן חיובי. חשוב להרגיע את הנפש , לשחרר, לחזק מאגרי אנרגיה , לבסס את "האני העצמי" ולהגיע מחוזקים ומלאי בטחון שאתם עושים את זה ובגדול .
בהצלחה רבה ושפע של ימים טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)