הריון שני

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון שני
    רחל
    17/04/2007

שלום רב

אני בת 31.5 גרושה עם ילד בן 11.5, אני ובן זוגי (שגם לו ילד מנישואיו הראשונים) מקיימים יחסי מין עם כוונה להיכנס להריוןכבר 8 חודשים, ולא נקלטת, לא לקחתי גלולות באופן סדיר לפני זה היתה הפסקה של שנה ושמרנו טיבעי, שכבנו בזמן שמבצע ביוץ לפי חישובים שלי כל יומיים כמו שממליצים וכלום. שאלותיי הם:
    1. מה הדבר הראשון שצריך לעשות כדי לבדוק את זה? האם בכלל זה מוקדם לגשת ולבדוק?
    2. קיימת אצלי בנרתיק צ'יסטה ברטולין שלא מפריעה לי והרופא אמר שזה לא מסוכן אם זה לא מפריע (כ15 ס"מ) לי?
    3. סוג הדם שלי הוא B - rh מינוס ושל בן זוגי A-rh מינוס, האם זה מהווה בעיה,? בלידה הראשונה שלי עם בעלי , החליפו לילד את הדם)
    4. בן זוגי עבר לפני כחודש במהלך החודשיים האחרונים צילום סיטי של השלפוחית ושני ניתוחים שבהם חדרו עם משהו דרך איבר המין בכדי לשחרר אבן שנתקעה בדרך החוצה וחסמה את מעבר השתן, האם זה יכול גם לפגוע? הצילום? הניתוחים?

תודה מראש לתשובתכם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון שני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים לי?

רחל
    25/04/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 8 חודשים

פרופ' שחר קול
    29/04/2007

מציע לפתוח בברור פוריות בעוד 2 - 3 חודשים.
    יש לודא שאת מבייצת.
    יש לודא בדיקת זרע תקינה.
    לנושא סוג הדם - אין חשיבות.
    ברטולין - לא משפיע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו