שאלה חשובה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    יסמין
    02/08/2010

שלום רב,
    אני מנסה להיכנס להיריון ויש לי שחלות פוליציסטיות , הרופאה שלי נתנה לי לקחת איקקלומין ,אני היום ביום השני של המחזור ואני צריכה מחר להתחיל לקחת את הכדור ... הרופאה שלי רשמה לי יחסי מין לקיים בין היום ה 2 ל 10 לא ממש הבנתי את זה ... האם תוכלו להסביר לי מתי בדיוק אני צריכה לקיים יחסים בשביל להגביר את הסיכויים להיכנס להיריון ...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איקקלומין

פרופ' אלכס סימון
    02/08/2010

נהוג לקחת מיום 5 עד יום 9 (סך הכל 5 ימים) ולקיים יחסים ביום 14 ו-16 למחזור, שהם ימי ביוץ משוערים עם התרופה.
    מציע לך לפנות למרפאת פוריות להכוונה טובה.
    לכתוב תמיד מה שהרופא אומר כי כשיוצאים מחדרו או חדרה, לא זוכרים מאומה.
    כי לפי מה שאת זוכרת, לא יום ההתחלה נכון ולא קיום היחסים. אחד מהשניים, או אינך זוכרת או כדאי לפנות למרפאת פוריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

יסמין
    02/08/2010

אני לא מכירה שום מרפאה כזו ... אתה יכול להמליץ לי על איזושהי מרפאה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרפאת פריון

פרופ' אלכס סימון
    02/08/2010

בכל מרכז בריאות אישה של קופת חולים יש פרפאת פוריות. בררי בקופה באיזור מגורייך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו