פרוטוקול IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוטוקול IVF
    גלית
    03/08/2010

רציתי לדעת, התחלתי פרוטוקול ארוך של IVF ביום ה21 למחזור התחלתי לקחת דקפפטיל ואמרו לי שכשאני אקבל מחזור או ביום ה14 במידה ואני לא אקבל לבוא,
    אז היום יש לי כתם אני לא יודעת אם זה התחלת מחזור כי חוץ מזה אין יותר דימום האם אני צריכה ללכת מחר לבית החולים להמשך מעקב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוטוקול IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגלית

ל
    03/08/2010

אני יודעת שהיום הראשון למחזור נספר , מהיום הראשון שיש דימום ממשי, זאת אומרת שיש דימום בניגוב וגם על הפד (לא כתמים ממש דם)
    מקווה שעזרתי לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוטוקול ארוך

פרופ' אלכס סימון
    03/08/2010

כדאי לפנות לבית החולים ושם יבצעו בדיקות לוודא מה מצבך ההורמונאלי.
    לא הבנתי אם את ביום 14 . אם כן ועדיין אין וסת אלא הכתמה, שיוסיפו גם בדיקה להריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

גלית
    03/08/2010

אני עדיין לא ביום ה14 מהיום שהתחלתי בזריקות של דקפפטיל, ביום שבת זה יהיה שבועיים. אבל יש לי כתם אבל זה לא ממש מחזור דימום של מחזור רגיל, בגלל זה אני לא יודעת אם אני אצטרך מחר ללכת לבית חולים, כי זה לא ממש מחזור רגיל של דימום. זה כתם כזה אולי התחלה של מחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו