מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לקיחת זריקות לחו"ל - פרוטוקול קצר ?שואלת03/08/2010
שלום רב,
בשבוע הבא אתחיל פרוטוקול קצר. חציו הראשון "נופל" על טיול באירופה וברצוני להבין האם יש לי אפשרות לקחת איתי את הזריקות (דקאפפטיל, גונאל וקלקסן) איתי לחו"ל והאם ניתן להעלות אותן לטיסה ללא בעיה - האם תוכלו לתרום לי מהידע שלכם בנושא זה ?
בהנחה שהתרופות בצידנית עם קרחון, האם חברות התעופה מאפשרות לעלות עם תרופות לטיסה ?
האם התרופות בטוחות בצידנית במשך 5-6 שעות ?
האם קלקסן זקוק לקירור ?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם על שאלתי - אנא שימו לב
שואלת04/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות לחו"ל
ד''ר דוד ישי04/08/2010מאחר שאני לא בטוח בעצמי , אני מציע שתפני לנציגות הרפואיות של החברות שמוכרות את התרופות ותבררי איתן מהם התנאים האופטימליים להחזקת התרופות במהלך הטיול. המידע שתקבלי מהן יהיה הרבה יותר מדוייק . לגבי העלאת התרופות למטוס והכנסתן לחו"ל , אני ממליץ שתקחי איתך מכתב , רצוי באנגלית , על הטיפול שאת עוברת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקות לחו"ל
שקד05/08/2010שלום לשואלת,
מניסיוני האישי אין שום בעיה לקחת זריקות איתך לחו"ל, אין שום בעיה להעלות את הזריקות איתך למטוס.
לי אישית לא היתה צידנית אלא רק את המעטפה השומרת על הקור ובעליה למטוס נתתי לדיילת לשים אצלה במקרר את הזריקות. זה קרה לי כבר מס' פעמים ואף פעם לא ניתקלתי בסירוב מצידם אלא ביחס ידידותי ביותר, תאמרי שאילו תרופות שצריכות להיות במקרר והם יקחו ממך ואחרי הנחיתה תתזכרי אותן ויחזירו לך.
בשדה תעופה שימי את הזריקות בתיקך האישי שנמצא איתך עדכני שיש לך תרופות פוריות ויש מחטים ואין עם הנושא שום בעיה.
ב ה צ ל ח ה ! ! !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)