לקיחת זריקות לחו"ל - פרוטוקול קצר ?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לקיחת זריקות לחו"ל - פרוטוקול קצר ?
    שואלת
    03/08/2010

שלום רב,
    בשבוע הבא אתחיל פרוטוקול קצר. חציו הראשון "נופל" על טיול באירופה וברצוני להבין האם יש לי אפשרות לקחת איתי את הזריקות (דקאפפטיל, גונאל וקלקסן) איתי לחו"ל והאם ניתן להעלות אותן לטיסה ללא בעיה - האם תוכלו לתרום לי מהידע שלכם בנושא זה ?
    בהנחה שהתרופות בצידנית עם קרחון, האם חברות התעופה מאפשרות לעלות עם תרופות לטיסה ?
    האם התרופות בטוחות בצידנית במשך 5-6 שעות ?
    האם קלקסן זקוק לקירור ?
    תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילגתם על שאלתי - אנא שימו לב

שואלת
    04/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות לחו"ל

ד''ר דוד ישי
    04/08/2010

מאחר שאני לא בטוח בעצמי , אני מציע שתפני לנציגות הרפואיות של החברות שמוכרות את התרופות ותבררי איתן מהם התנאים האופטימליים להחזקת התרופות במהלך הטיול. המידע שתקבלי מהן יהיה הרבה יותר מדוייק . לגבי העלאת התרופות למטוס והכנסתן לחו"ל , אני ממליץ שתקחי איתך מכתב , רצוי באנגלית , על הטיפול שאת עוברת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זריקות לחו"ל

שקד
    05/08/2010

שלום לשואלת,

מניסיוני האישי אין שום בעיה לקחת זריקות איתך לחו"ל, אין שום בעיה להעלות את הזריקות איתך למטוס.
    לי אישית לא היתה צידנית אלא רק את המעטפה השומרת על הקור ובעליה למטוס נתתי לדיילת לשים אצלה במקרר את הזריקות. זה קרה לי כבר מס' פעמים ואף פעם לא ניתקלתי בסירוב מצידם אלא ביחס ידידותי ביותר, תאמרי שאילו תרופות שצריכות להיות במקרר והם יקחו ממך ואחרי הנחיתה תתזכרי אותן ויחזירו לך.
    בשדה תעופה שימי את הזריקות בתיקך האישי שנמצא איתך עדכני שיש לך תרופות פוריות ויש מחטים ואין עם הנושא שום בעיה.

ב ה צ ל ח ה ! ! !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו