האם יתכן שאני בהריון ?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם יתכן שאני בהריון ?
    אופירה
    04/08/2010

המחזור שלי מאחר כבר ב- 4 ימים, דבר שאף פעם לא קרה, ובבדיקת הריון ביתית שנעשתה הבוקר התקבלה תשובה שלילית. מאחוריי כבר שני טיפולי הפרייה, ובחודש האחרון החלטתי לנסות עם בעלי בימי הביוץ שלי, לעשות זאת בצורה הטבעית. מצד אחד אני נרגשת י מאוד מעצם האיחור במחזור, מצד שני ידוע לי שבשלב הזה כבר היתה צריכה להתקבל בבדיקת הריון ביתית תשובה חיובית... מבולבלת, ומאוד רוצה להיות אמא !!!!
    מה יכולה להיות הסיבה לאיחורבמחזור ? האם ייתכן שאני בכל זאת בהירון ?
    ביום ראשון הקרוב אבצע בדיקת דם, עד אז המתח יטריף אותי, אשמח לקבל תגובותיכם....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יתכן שאני בהריון ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון

ד''ר דוד ישי
    04/08/2010

יתכן שאת בהריון . אבל , אם בעוד כמה ימים עדיין לאיופיע וסת והבט יהיה שלילי , לכי לרופא לבדיקה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אופירה
    04/08/2010

תודה ד"ר ישי. אעדכן במידה ויהיו בשורות טובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ישי שלום

אופירה בן דוד
    08/08/2010

ד"ר ישי שלום

היום ביצעתי בדיקת דם שתוצאתה שלילית( בטא מתחת ל- 3), והמחזור עדיין מאחר להגיע.

אני מטופלת שלך ב- IVF (במידה ולא זיהית ), האם אני יכולה/ צריכה להגיע אליך להבדק, או שמא עליי לפנות לרופא נשים אחר ?

אני מתחילה להיות מאוד מודאגת, ברור לי שאת הסיבות לעיכוס במחזור ניתן יהיה לגלות בבדיקת רופא, אשמח להיבדק על ידך.

תודה, אופירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום שמתאחר

ד''ר דוד ישי
    09/08/2010

שלום. אם לא קבלת עדיין וסת תתקשרי מחר אלי ליחידה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופירה יקרה

ל
    05/08/2010

היי אופירה, מקרה דומה קרה לי לפני חצי שנה, מחזור אף פעם לא מאחר לי ולו בשעה, קרה שאיחר לי מעל שבוע ושתי בדיקות יצאו שלילי, הלכתי להומאופט ולפני שאפילו פציתי פה הוא הרגיש שיש לי חסימה, שהדם לא זורם, הוא עשה לי מסז' חזק מאוד בגב ואחרי יומיים קיבלתי מחזור.
    אני מקווה שאצלך מתבשל משהו חדש.
    שיהיה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אופירה
    05/08/2010

תודה רבה, מקווה שבמקרה שלי זה יסתיים בהריון ! האמת שלא ידעתי שמחזור יכול להתעכב בגלל חסימה.....רק בריאות, ובהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו