מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם יתכן שאני בהריון ?אופירה04/08/2010
המחזור שלי מאחר כבר ב- 4 ימים, דבר שאף פעם לא קרה, ובבדיקת הריון ביתית שנעשתה הבוקר התקבלה תשובה שלילית. מאחוריי כבר שני טיפולי הפרייה, ובחודש האחרון החלטתי לנסות עם בעלי בימי הביוץ שלי, לעשות זאת בצורה הטבעית. מצד אחד אני נרגשת י מאוד מעצם האיחור במחזור, מצד שני ידוע לי שבשלב הזה כבר היתה צריכה להתקבל בבדיקת הריון ביתית תשובה חיובית... מבולבלת, ומאוד רוצה להיות אמא !!!!
מה יכולה להיות הסיבה לאיחורבמחזור ? האם ייתכן שאני בכל זאת בהירון ?
ביום ראשון הקרוב אבצע בדיקת דם, עד אז המתח יטריף אותי, אשמח לקבל תגובותיכם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד''ר דוד ישי04/08/2010יתכן שאת בהריון . אבל , אם בעוד כמה ימים עדיין לאיופיע וסת והבט יהיה שלילי , לכי לרופא לבדיקה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אופירה04/08/2010תודה ד"ר ישי. אעדכן במידה ויהיו בשורות טובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ישי שלום
אופירה בן דוד08/08/2010ד"ר ישי שלום
היום ביצעתי בדיקת דם שתוצאתה שלילית( בטא מתחת ל- 3), והמחזור עדיין מאחר להגיע.
אני מטופלת שלך ב- IVF (במידה ולא זיהית ), האם אני יכולה/ צריכה להגיע אליך להבדק, או שמא עליי לפנות לרופא נשים אחר ?
אני מתחילה להיות מאוד מודאגת, ברור לי שאת הסיבות לעיכוס במחזור ניתן יהיה לגלות בבדיקת רופא, אשמח להיבדק על ידך.
תודה, אופירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום שמתאחר
ד''ר דוד ישי09/08/2010שלום. אם לא קבלת עדיין וסת תתקשרי מחר אלי ליחידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופירה יקרה
ל05/08/2010היי אופירה, מקרה דומה קרה לי לפני חצי שנה, מחזור אף פעם לא מאחר לי ולו בשעה, קרה שאיחר לי מעל שבוע ושתי בדיקות יצאו שלילי, הלכתי להומאופט ולפני שאפילו פציתי פה הוא הרגיש שיש לי חסימה, שהדם לא זורם, הוא עשה לי מסז' חזק מאוד בגב ואחרי יומיים קיבלתי מחזור.
אני מקווה שאצלך מתבשל משהו חדש.
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אופירה05/08/2010תודה רבה, מקווה שבמקרה שלי זה יסתיים בהריון ! האמת שלא ידעתי שמחזור יכול להתעכב בגלל חסימה.....רק בריאות, ובהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)