מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רירית דקה מאודתקווה17/04/2007
שלום
אני אחרי כישלון IVF
לקראת החזרת עוברים טופלתי בפרוגינובה אך הרירית לא התעבתה
נשלחתי להיסטרוסקופיה ובוצעה הפרדת הידבקויות (לא הייתי בהריון בעבר)
לאחר מכן שוב טיפול בפרוגינובה ללא התעבות הרירית
שוב נשלחתי להיסטרוסקופיה ונאמר לי שהפעם מדובר על החדרת מכשיר עברה יותר
אני מאוד חוששת מהסיכונים הכרוכים בבדיקה ומהחיטוטים האינסופיים ברחם
האם יש אופציה אחרת לרירית שלא מתעבה ומהי בעצם הסיבה לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית דקה
פרופ' שחר קול29/04/2007מציע לפנות לגורם אמין, מהימן, ומנוסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה מתכוון?
תקווה02/05/2007לרופא פוריות אחר או למבצע היסטרוסקופיה אחר?
אני לא רוצה שיחטטו לי סתם ברחם. מה הסיבה לרירית שלא מתעבה?
נכון לעכשיו קיבלתי פרוגילוטון (רק כדורים חומים) ונאמר לי לשוב אחרי קבלת מחזור כדי לעקוב אחרי ההתפתחות של הרירית.
לא ברור לי למה הכוונה והאם הרירית מתעבה באופן טבעי, אני לא מרגישה שאני מתקדמת לכיוון הריון. אם יש לי רירית דקרה זה אומר שלא אוכל להרות?
באופן טבעי זה לא צפוי לקרות כי יש לבעלי בעיית זרע.
מה אתה מציע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
פרופ' שחר קול02/05/2007לתקווה שלום:
הסיבה העיקרית לרירית דקה היא נזק לרירית שניגרם בעבר, למשל במהלך לידה, הפלה, גרידה וכו'.
יש לברר כל מטופלת באופן אישי לפי סיפור הרקע שלה.
אם יש ביוץ טיבעי יש לבדוק את הרירית בסונר מעט לפני הביוץ, כדי לראות את עוביה ומרקמה.
ראיתי הריונות רבים אצל נשים שנאמר שלהן "רירית דקה", אסור לאבד תקווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
תקווה02/05/2007אני לא עברתי הריון, גרידה וכו' ולכן לא ברור לי מה קורה בגוף שלי
לאחר נטילת הפרוגינובה בפעם הראשונה הרירית לא התעבתה ועשו לי היסטרוסקופיה שכללה הפרדת הידבקויות
לאחר מכן שוב טופלתי בפרוגינובה ושוב הרירית לא התעבתה.
מה זה סונר?
עכשיו סיימתי פרוגילוטון כדורים חומים בלבד ואני מצפה למחזור. בעצם רוצים לבדוק האם הרירית מתעבה באופן טבעי? במידה ולא מה עושים?
אני בחורה צעירה יחסית בת 28 בריאה ברוך השם, לא מעשנת, מתעמלת...מה הבעיה אצלי???
אני שוקלת לנסות דיקור סיני בנוסף לטיפולי פוריות, זה עשוי לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)