האם יש סיכוי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם יש סיכוי
    טלי
    05/08/2010

שלום רב,
    אני בת 42. ללא ילדים ומעוניינת בהריון. בעקבות מחזור ארוך מן הרגיל (תשעה ימים) בצעתי מעקב זקיקים שהראה ביוץ תקין ורירירת תקינה אולם לתדהמתי ואפילו לתדהמת הרופא, בבדיקת הפרופיל ההורמונאלי שביצעתי ביום ה-16 למחזור ה FSH היה 17! למרות שהבדיקה נעשתה ביום ה-16 של המחזור הרופא התייחס אליה בהתאם לפרמטרים הרלוונטיים (כגון בהלימה ל - LH) כך שלצערי הרב הנתונים אינם מעודדים. עם זאת הרופא בכל זאת הציע לי לחזור על הבדיקה ביום השלישי של המחזור ואמר שלפעמים לפעמים יתכן FSH נמוך יותר. הייתי רוצה לדעת האם מנסיונכם ידוע לכם על נשים שהצליחו להרות עם FSH כל כך גבוה בגילי? האם נתקלתם בנשים שכאשר חזרו על הבדיקה ביום השלישי של המחזור התוצאות היו מעודדות יותר? אודה על כל אינפורמציה בנושא כי העניין הזה פשוט שבר אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש סיכוי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה אחת לא די בה

פרופ' אלכס סימון
    05/08/2010

חזרי על הבדיקה ביום 3 כי יתכנו טעויות ושינויים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

טלי
    05/08/2010

תודה רבה - אעשה זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו