מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- OHSS-דחוףדניאלה05/08/2010
עברתי שאיבה ביום ראשון,(18 ביציות.)החזרת עובר בודד שלשום,מאתמול בבוקר שלשולים מלווים בכאבי בטן תחתונה,היום בלילה גם נתפסו לי השרירים באזור בית החזה,
ממצא רופא נשים:גירוי יתר שחלתי דרגה קלה:
שחלה ימנית:57*31,ישמאלית 43*73 עם ממצאים צסטיים צלולים עד 30 מ"מ רירית 1.5 ס"מ
יש לציין שהיחידה הורתה עלי להזריק אוביטרל היום בבוק'ר ועשיתי זאת
מה תהיה ההשפעה של האוביטרל?
האם זה צפוי להחמיר?
האם יש סיכוי רב יותר להריון?(הסיכוי אצלי גבוה מלחתחילה לאור הצלחת עבר ונתונים טובים)
האם למרות שהוחזר עובר 1 יש מתב להריון מרובה עוברים בעקבות הנתונים הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאלה שלום
פרופ' שחר קול05/08/2010אם הוחזר עובר אחד הסיכוי להריון תאומים הוא קטן מאוד (זהים, מעובר אחד).
לגבי גירוי היתר - מציע להגיע ליחידה בה את מטופלת לבדיקה, וכן לשקול המשך מדיניות התמיכה הלוטאלית.
באופן כללי - גירוי יתר עלול להחמיר אם מושג הריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דניאלה05/08/2010ותודה על המענה המהיר
נבדקתי שוב הפעם אצל רופאה אחרת מהקהילה שאמרה שאין גירוי יתר,כי אין נוזל בחלל הבטן,
אני מאוד מבולבלת כי אני מרגישה כאבים בבטן התחתונה ובאזור בית החזה,וכל התופעות ממשיכות,
כמו כן יש לי את הממצאים מהבוקר...
אם זה לא גירוי אז מה זה?
אם זה משהו ויראלי זה יכול להשפיע על קליטת העובר?(וחבל לי מאוד על הטיפול כי הנתונים היו מצויינים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול06/08/2010לפי ההגדרה היבשה הגדלת שחלות היא כבר גירוי יתר קל. איך בדיוק נגדיר את המצב באופן מילולי - לא ממש חשוב.
לדעתי, יש להתייעץ עם הגורם המטפל בך (רופא פריון או יחידת IVF ) , שכן הוא יודע בדיוק את ההיסטוריה שלך, ואת הפרוטוקול שקיבלת , ולכן עשוי להגיע למסקנות הנכונות.
מחלה ויראלית שאינה מלוה בחום גבוה לא תשפיע על התוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול-המשך
דניאלה07/08/2010ביומיים האחרונים הוטב לי מאוד לאחר שנחתי ושתיתי,אין לי כמעט כאבים ואם כן מאוד מאוד מינוריים,
כנראה היה זה גירוי קל מאוד?
אולי היה וירוס?
האם זה מרמז שלא נקלט הריון?
האם טעיתי שבחרנו יחד להחזיר עובר אחד?(חבל על העוברים היפים האלו שהלכו להקפאה)
(בני היה עובר הרבה פחות טוב מהעובר הנכחי,והחזירו בזמנו 2 באכות 2-3)
הרירית שלי תמיד מאוד יפה וטובה גם עכשיו היא 1.5 ס"מ האם זה יכול להעיד שמתרחש שם משהו?(היתה 16 מ"מ תלת שכבתית לפני שאיבה)
תודה רבה וסליחה על השאלות הרבות אבל אין לי כל כך למי לפנות ( :* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.....
דניאלה08/08/2010...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)