פרוגון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוגון
    גלי
    06/08/2010

שלום,

אני מנסה להכנס כשנה להריון (בת 32).יש לי אנדומטריוזיס, אשר גורם לכאבי ווסת עזים, אך יש ביוץ סדיר וצילום הרחם נמצא תקין.הרופא אמר שהבעיה היא כנראה דלקתית ולא מכאנית והנחה אותי להזריק פרוגון. שאלתי היא: אם הביו תקין והבעיה היא דלקתית, כיצד ההורמון יכול לסייע לקליטת הריון? האם זה עוקף את הדלקת?
    ודהת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוגון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיורגון

פרופ' שחר קול
    06/08/2010

לא, פיורגון אינו משפיע על דלקת, אם קיימת.
    פיורגון גורם לשחלות לבייץ יותר מביצית אחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

גלי
    06/08/2010

אז אם יש דלקת זה אומר שההורמון לא יעלה את הסיכויים להכנס להריון? מה ניתןלעשות שיעלה את הסיכויים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    06/08/2010

לא ברור למה הכוונה ב"דלקת". אם מדובר בחשד לזיהום חיידקי - יש לטפל בו באנטיביוטיקה.
    בכל מקרה, מציע להתייעץ עם הרופא המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו