מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה האפשרויות כאשר הבחור עקר?דניאל08/08/2010
היי
אני עקר. מבלי להכביר במילים, הבעיה היא בזרע שלי ואין לזה מרפא.
איזה אפשרויות יש לי ולזוגתי אשר יערב גם את הגנים שלי וגם יהיה כמה שיותר טבעי , כלומר לא הפריה חוץ גופית
סליחה על הבורות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבר עקר
דורית08/08/2010שלום לבחור העקר....
תוכל לנסות במרפאת קורנל בניו יורק אצל פרופסור שלגל שהוא המומחה הבינלאומי לבעיות עקרות אצל גברים .
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דניאל
פרופ' אלכס סימון08/08/2010לפני שתקנה כרטיס לניו-יורק לפי הצעתה של רונה, קבע תור למרפאת פוריות באזור מגוריך. הטיפולים היקרים מאוד בארה"ב מתבצעים בארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעית עקרות אצל גברים
דורית08/08/2010דניאל שלום ,
אומנם הטיפולים בארץ טובים לבעיות עקרות אצל גברים אך הם לא מציעים טיפולים איכותיים כמו באוניברסיטת קורנל שהם מציעים שם ניתוח MICROTESE ואין את זה בארץ !!!! רק בניו יורק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא המטפל בעקרות גברית
שירה08/08/2010רופא מעוללה אשר בזכותו לחברתי יש תאומים בן ובת.
נקבע כי הגבר, בעלה, אינו יכול להוליד בשום פנים ואופן.
ד"ר שי שפי שינה את דעתם של כל הרופאים אשר טפלו בגבר.
אתה יכול להגיע אליו דרך גוגל.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקרות גברים
דורית09/08/2010לא שמעתי על דר שי שפי . רופא לא מוכר וגם הרופאים בישראל משום מה לא ממליצים לרוץ אליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לא שמעת עליו
שירה09/08/2010איך את "יודעת" שרופאים אחרים לא ממליצים לרוץ אליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דורית09/08/2010שלום שירה,
אני אישית לא שמעתי עליו אומנם על רופאים בכירים אחרים כן שמעתי מהארץ ומחו"ל.
מזוגות אחרים ששאלו עליו אמרו שאין אצלו סיכויי הצלחה מובטחים וגבוהים יותר מכלל הרופאים האורולוגים האחרים שבישראל כי גם האחרים מאוד טובים.
אומנם הטיפולים בישראל טובים אך לא משתווים לרמה המקצועית הגבוהה והנאותה שבניו יורק הם שם מוכשרים ומקצועיים בצורה יוצאת מן הכלל ובעלי הציוד הטוב ביותר
לא משתווה לרמה שבארץ.
רב תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמרית - הרופאים בישראל ברמה גבוהה
לימונית10/08/2010שמרית שלום,
קשה לי מאוד לקרוא את העקשנות שלך להמליץ דווקא על חו"ל בעוד בארץ יש רפואה מודרנית ברמה גבוהה מאוד.
בישראל יש אחוז טיפולים גבוהה מאוד ביחס לאוכלוסייה, ולרופאים כאן יוצא לבצע כמות טיפולים רבה מאוד ועם זאת הם בעלי ניסיון רב ומקצועי מאוד.
יש כאן רופאי פיריון מעולים. אני מאמינה ברפואה הישראלית, ברופאים הישראלים ובמקצעויותם. גם אם את יודעת על הצלחה מסוימת של רופאים בניו-יורק, זה לא אומר שאותו זוג לא היה מצליח בטיפול הבא גם כאן. ייתכן אפילו שמעבר לרופא אחר עם גישה אחרת וניסיון אחר, היה גורם לשינוי ולהצלחת הטיפול.
יכול להיות שעדיין לא מבצעים כאן את כל הטכנולוגיות שבארה"ב, אבל בד"כ יש גם בארץ ניסיונות של מה שמראה על סימני הצלחה בחו"ל, עד שזה נכנס לסל.
תודה לרופאים שעושים בשבילנו את כל שהם יכולים, כולל המענה כאן בפורום.
בהערכה לרפואה הישראלית ולרופאים הישראלים,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירה -המשך תגובה
דורית10/08/2010לשירה שלום
למה את לוקחת את התגובות שלי והדעות של אחרים באופן כ"כ קשה?
הרי אמרת בפורום שחברתך בכלל עברה את הטיפול ולא ע"י ניסיונך האישי.
אל תשווי בין רמת הטיפול בארץ לרמת הטיפול בארה"ב אם זה אין להתווכח !!
האם את קשורה לרופאים או רופא מסוים בדרך כלשהי??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דורית10/08/2010שירה ולימונית -אתן לא מושתלות במקרה? ???זה שקוף!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצות והשמצות
חסוי10/08/2010שלום שמרית,
נראה לי שלקחת את ההמלצות שלך לכיוון הפחות חיובי וחבל.
הרופאים בארץ מצויינים, יש המון הצלחות וכמו שאמרה לפני לימונית יש המון מטופלות ולכן גם ניסיון עשיר.
לא צריך להיות שתולה כדי לפרגן לרופאים בארץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמרית
לימונית10/08/2010שמרית שלום,
אני מטופלת IVF בארץ, וממש לא שתולה של אף אחד.
את דעתי כתבתי לאחר שהרגשתי מתגובותייך שאת מזלזלת ברופאים בארץ, שאני בטוחה שהם טובים מאוד.
אני מניחה וכמעט בטוחה ב-100% שגם שירה היא מטופלת ולא שתולה, ולכן נמצאת כאן בפורום.
פרט מעניין נוסף הוא שאת עצמך בוחרת לגלוש בפורום ישראלי, ולא בפורום של רופאים מחו"ל.
אז אולי בכל זאת הרופאים בארץ יודעים מה הם אומרים...
שתהיה הצלחה לכולנו, עם קצת יותר הערכה לרופאים הישראלים, שחלק מהם גם עונים לנו כאן בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא השמצות כלל
דורית10/08/2010נכון...צריך לפרגן לרופאים הישראליים אך עם זאת לפרגן יותר לרופאים האמריקניים.הם עושים עבודה קצת הרבה יותר טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארה"ב
פרופ` דוד בידר10/08/2010שטויות במיץ עגבניות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שי שפי
הניצול18/08/2010ד"ר שפי הציל אותי. אחרי שכל שאר המומחים בארץ הרימו ידיים ובזכותו יש לנו בן היום. ולגבי השטויות שקראתי כאן, לא רק שהוא מוכר מאוד בארץ, הוא גם התמחה בפוריות הגבר בארה"ב. כאשר הייתה שאלה קשה בטיפול שלי, לא התבייש ויצר קשר עם קולגות שלו בארה"ב, שאישרו את בחירתו!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)