קריוטיפ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קריוטיפ
    הילי
    08/08/2010

רופאים יקרים,
    בת 38 אוטוטו, הגענו לטיפולים אחרי שנה וחצי של נסיונות ובעקבות בעיית זרע. כיום אחרי ארבע הזרעות ושני טיפולי IVF שכשלו+ שני מחזורי מוקפאים שכשלו.
    בסבב הראשון נשאבו חמש ביציות כאשר כולן הופרו (הועברתי מהזרעה באותו סבב מאחר והתגובה שלי היתה מאוד מאסיבית. גם ביתר ההזרעות היה כך. הגוף "השתולל" כהגדרתם) בשאיבה השנייה שאבו תשע ביציות ושש הופרו.(כל סבב כזה לקחתי 125 פיוריגון במשך כל הטיפול).
    מאחר ואני מאוד סקרנית וקוראת הרבה חומר בנושא, באחד הפורומים ייעצו לי לעשות לי ולבן זוגי בדיקת קריוטיפ. מה דעתכם בעניין? האם יש מקום לכך, גם אם אין בעברי הפלות?
    ברצוני לציין שביצעתי גם בדיקת חלל רחם ביוזמתי, והיא יצאה תקינה ביותר. אפילו עשיתי בדיקת פיפל על הדרך, למרות שהרירית שלי תמיד מעובה יפה.
    מה דעתכם בעניין, האם אני היסטרית סתם, או שיש דברים בגו?
    תודה רבה,
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קריוטיפ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריוטיפ

פרופ` דוד בידר
    08/08/2010

אין חשיבות במקרה זה בבדיקת קריוטיפ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואחרי מספר כישלונות

הילי
    09/08/2010

האם אז כדאי לבצע את הבדיקה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשלונות

פרופ` דוד בידר
    09/08/2010

גם לאץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו