IVF ללא הורמונים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• IVF ללא הורמונים
    איילת
    12/11/2007

שלום.בת 34 ,מנסה להרות שנתיים, לפני 5 חודשים עברתי ניתוח לפרוסקופי להסרת הדבקויות מאזור הפימבריות, מאז מנסה באופן טבעי. שוקלת לעשות IVF ללא הורמונים(שאיבת ביצית 1 והחזרת העובר )פרט לחסימה שזוהתה וטופלה, כל שאר הפרמטרים תקינים. חוששת מלקיחת הורמונים. שאלתי:מה הסכנות/סיבוכים אפשריים, האם היית ממליץ במקרה שלי לנסות 2/3 מחזורים של הפרייה מסוג זה לפני המעבר לתהליך המקובל הכולל הורמונים?
    תודה,איילת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IVF ללא הורמונים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום איילת

ד''ר דוד ישי
    12/11/2007

הסיכויים של IVF על מחזור טבעי קטנים יותר. לעומת זאת הסיכונים של ההרדמה ותהליך השאיבה נשארים כמו שהם. לטעמי זאת שיטה שצריך להשתמש בה רק בלית ברירה. השאלה למה הטיפול מעלה בך כל כך הרבה חששות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עברתי ivf במחזור טבעי ללא הורמו

שני
    15/11/2007

שלום לך
    אני רוצה רק לספר לך שכדאי לך מאוד לנסות הפריה טבעית, עם הרשמה מקומית ממש לא כואב, שאיבה של ביצית אחת שלך ללא כל זריקות, או כדורים והפריה והחזרה, ממש פחות כואב אפילו מרופא שיניים, אני ממליצה בחום עדין אין לי תשובה אם הריתי או לא, זה עדיין מוקדם אבל יכולה להמליץ בחום וגם על רופא שדוגל ומנסה להכניס את הטיפול הטבעי הזה חזק לתודעה
    ד"ר אלנבוגן אדריאן מנהל מח ivf הלל יפה הוא מדהים
    תבררי!!
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שני

איילת
    18/11/2007

אני הולכת להיפגש איתו (דר אדריאן מהלל יפה )ויכול להיות שאני אנסה מחזור אחד או שניים.
    אשמח לשמוע על המשך דרכך.
    בהצלחה!!! ותודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו