בטא מוקדמת?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בטא מוקדמת?
    מירי
    12/11/2007

שלום רב למומחים. ברצוני לשאול בנוגע לנסיונות של חצי שנה להיקלט. ווסת אחרונה אצלי היתה ב10.10 ובתאריך 11.11 בדקתי בטא ויצא שלילי. עדיין לא קיבלתי מחזור ויש בחילות עד כדי הקאה, כאבי גב ממש חזקים, (זה לא פרי דמיוני, אני אמא לילד).
    האם יכול להיות מצב או תקדים בו נשים בדקו יום אחד איחור ובטא שלילית למרות שנקלטו? יכול להיות מצב שהביוץ שלי היה מאוחר ולכן הבטא שלילית? אני ממש מרגישה התחלה של, וגם אין שום סימנים באופק להגעת הווסת, מה גם שאני מקבלת סדיר פחות או יותר 28 עד 30 יום גג. אשמח אם תוכלו להדריך אותי , האם יש טעם לבדיקת היריון בשתן עוד שבוע נגיד? או שיום אחד איחור נותן אינדיקציה סופית לכך שאין הריון? אודה לכם מאוד על תשובתכם . אשמח אם תפרטו מה לעשות אני ממש אובדת עצות ומבולבלת. תודה מירי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטא מוקדמת?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מירי

ד''ר דוד ישי
    12/11/2007

האפשרות שהביוץ התאחר מעט ולכן, למרות שאת בהריון, הבדיקה יצאה שלילית, קיימת. אבל קשה לי להניח שבהריון צעיר כל כך יהיו תופעות כמו שאת מתארת. אז אני מציע ש א' - תחזרי על בדיקת הריון בעוד כמה ימים. ב' - תגשי לבדיקת רופא כי בהחלט אפשרי שיש לך בעיה משמעותית אחרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו