חופשה לפני ivf

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חופשה לפני ivf
    רחל
    09/08/2010

אני לקראת Ivf שני עם פרוטוקול אורך. בספטמבר, ביום ה- 21 אני אהיה בחו"ל, רק כשבוע אחרי כן אהיה בארץ. אני ממש לא רוצה לדחות את הטיפול. מה ניתן לעשות? האם יש דרך לדחות בכמה ימים את המחזור הנוכחי או בחודש הבא לדחות את הביוץ? (הרופא שלי בחופשה עד שבוע הבא ואני בינתיים קצת בלחץ מזה).
    אני יודעת שקיים פתרון עם גלולות אבל אני מעדיפה בדרך אחרת.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חופשה לפני ivf

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חופשה

פרופ` דוד בידר
    09/08/2010

את יכולה להזריק ולנסוע היות וכשתקבלי וסת כבר תהיה בארץ ואפשר להתחיל טיפול אחרי דיכוי ארוך גם ימים אחרי קבלת הוסת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה עדיין בעיה

רחל
    09/08/2010

מכיוון שאני טסה שבוע לפני היום ה- 21 וחוזרת שבוע אחרי היום ה- 21.
    התכוונת להזריק כבר ביום ה-15 למחזור??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זריקה

פרופ` דוד בידר
    10/08/2010

כן. את יכולה.
    התרופה פועלת כחודשיים ושתקבלי וסת תהיה בדיכוי ואפשר יהי להתחיל גירוי, לכן את יכולה להזריק ולנסוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו