הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה
    yaael
    10/08/2010

שלום,
    אני אמורה להתחיל טיפול של הזרעה אצל הרופא שלי. אני אמורה לקבל מחזור באיזור 15-17 לחודש אוגוסט. בעלי טס בענייני עבודה ב2 לספטמבר. האם כדאי לדחות את הטיפול ? האם שבועיים וחצי מספיקים לתהליך ? אני יודעת שיש לערוך מעקב אולטרסאונד וכו.
    תודה על תשובתכם,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרעה

פרופ` דוד בידר
    10/08/2010

אני חושב שתספיקי.תלוי אם זה כולל טיפול תרופתי או הזרעה במחזור טבעי. אם הוסת סדיר אזי זה 14 יום מתחילת הוסת עד 17 יום ואם זה אם טיפול זה מהר יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

yaaeell
    10/08/2010

תודה רבה על התשובה המהירה. שאלה נוספת - בגלל לחץ הזמן + ילד שנכנס לגן חדש ב 1 לספ
    טמבר חשבתי לבקש מהרופא שלי טיפול באיקקלומין בלבד ולדחות את ההזרעה לחודש הבא במידה ולא ניקלט. האם אפשרי / יעיל לדעתך ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרעה

פרופ` דוד בידר
    12/08/2010

כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו