שאלה חשובה לחסרת סבלנות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה לחסרת סבלנות
    מיואשת
    10/08/2010

אני בת 23 בעלי 28 זרע נמוך אצלי הכל תקין פרופיל הרמונאלי וצילום רחם תקין וסת לא סדיר כל 45 עד 47 ימים . כשנתיים מנסים להרות 8 מחזורי איקקלומין ללא הצלחה הזרעה בטיפול תרופתי אסטרופם ואטרוגסטן ללא הצלחה שתי השבחות עם פירוגון 50 יחידות ביום ללא הצלחה ..
    ב30.7 שאיבה 4 ביציות הודיעו לנו ש2 הופרו ב3.8 החזרה ; לשני עוברים התחלקו ל4 תאים . אני היום כבר שבוע אחרי ההחזרה ב15 לחודש בדיקת דם וזה טיפול הראשון בהפרייה חוץ גופנית .. האם יש סיכוי שאקבל בטא חיובית מהפעם הראשונה ? מה אחוזי ההצלחה אני לוקחת 1 קרינון ביום בבוקר כתמיכה ..האם יש סיכויים במצב שלנו ?
    כבר חסרת סבלנות שנתיים עם בדיקות ביתית שליליות ובדיקות דם שליליות כבר רוצה לשמוע חיובי ..
    מה דעתך דקטור האם יש סיכוי ? וכבר יש לי כאבים כמו כאבי מחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה לחסרת סבלנות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

מיואשת
    10/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ענו לי

מיואשת
    10/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכוי

פרופ` דוד בידר
    10/08/2010

תמיד יש סיכוי כאשר מחזירים עוברים.
    לפי התיאור שלך לא הכל בסדר. הוסת שלך לא ממש סדיר.שאיבה של 4 ניציות זה לא כמות של תגובה טובה ולא נתת נתוני זרע שיכולים להיות טובים.
    בכל אופן יש סיכוי כעת ונחכה לתוצאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מיואשת
    10/08/2010

אני רק מאחלת לעצמי ולכל הבנות בעולם שיהיו אמהות ורק הרבה אושר ועושר לכולנו .. ושאף אחת לא תתיאש בסוף יהיה ילדים רק סבלנות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו