יש מקום לשינוי?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• יש מקום לשינוי?
    מירי
    13/11/2007

שלום רב לרופאים המומחים כאן בפורום המקסים הזה. תודה לכם על המענה המהיר פה.
    רציתי לשאול בבקשה בנוגע לנסיונות שלי להרות מזה חצי שנה באופן טבעי. יש לי ילד בבית בן עשר ומנסה להרות בשנית. אני בת 34 עם מחזורים יחסית סדירים בין 28-30 יום גג.
    לא נוטלת שום אמצעי לגיבוי כגון איקקלומין ומאוד רוצה לנסות לקחת. זאת מאחר ובבדיקות זקיקים שהיו לי הזקיקים היו מרובים בשתי השחלות אך מעבר ל15 מ"מ לא עלו בגודלם.
    הזרע גם נבדק יחסית תקין ומסוגל להפרות באופן טבעי. 80 אחוז תנועה 30 אחוז צורות פתולוגיות וריכוז של 10 מליון לכמות של 5 סמ"ק. האם יש מקום לעשות שינויים ליטול למשל איקקלומין על מנת לקבל ביוץ יותר תועלתי , הלחץ שלי הוא מאחר וגיל 34 קצת גבולי בקטע של בדיקות מי שפיר וכל מה שמשתמע מכך. אודה לכם על הייעוץ, כי אני במצב של תקיעות וחבל על כל חודש שהולך. תודה תודה, מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש מקום לשינוי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי

פרופ' שחר קול
    13/11/2007

התאור של הזקיקים הוא מוזר. יש לודא האם יש ביוץ טבעי ע"י שילוב של בדיקות אולטרסאונד ובדיקות דם.
    תמונת הזרע אינה תקינה: הנפח מעט גדול (אולי יש זיהום?) הריכוז נמוך מהתקין. יש מקום לברר.
    יש לשקול ביצוע צילום רחם.
    בהמשך יש לשקול מחזורי גירוי שחלות והזרעה תוך רחמית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו