דימום מוזר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום מוזר
    yaael
    11/08/2010

שלום,
    אני בת 35, נשואה +ילד בן 4. כשנה מנסה להיכנס להריון ללא הצלחה.
    אמורה להתחיל טיפול הזרעה אצל הרופא שלי במחזור הבא. המחזור שלי בדרך כלל סדיר מאוד (כל 24 לחודש) אך בשלושת החודשים האחרונים חל שינוי - מ24 ירד ל 20 לחודש ובחודש שעבר קיבלתי דימום ב 17 לחודש יולי. החל מה 8 לחודש אוגוסט (ביום ה 23) יש לי כתמים חומים ודימום אך ורק בניגוב (לאחר עשיית צרכים). מיום ראשון ועד היום אני ממש לא מדממת, יש לי רק כתמים חומים אבל לאחר ניגוב אני רואה כתמי דם . הרופא שביקרתי אצלו ב 9 לחודש אמר שזה כנראה ביוץ, אבל הדימום בניגוב ממשיך. מדובר על דימום אדום. האם זה יכול להיות בכלל המחזור שלי ?
    זו הפעם הראשונה שזה קורה לי. בדר"כ יש לי כתמים חומים יומיים לפני המחזור ואז דימום מסיבי של יומיים-שלושה שמצריך טמפון. במקרה הזה - אין כלום.
    מוזר מאוד.
    אודה על תשובתך,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום מוזר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום מוזר

ד''ר דוד ישי
    11/08/2010

קשה לסביר מחזורים לא רגילים חד פעמיים. יתכן שיבוש הורמונלי עם או ללא ביוץ . אפשרות אחרת היא הריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו