לחץ אי נוחות בבטן לאחר החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לחץ אי נוחות בבטן לאחר החזרה
    ליה
    11/08/2010

שלום רב,
    5.8 שאיבה של 9ביציות באיכות טובה מאוד.הופרו 8 והחזירו ב8.5 4 עוברים של 8.
    אחרי ההחזרה היתה לי הרגשה של בטן מאוד נפוחה ואי נוחות.אתמול היו לי שני כתמים בצבע ורוד(האם זאת השרשה?) היום הפסיק הדימום אך יש לי כאבי בטן מעין דקירות ואי נוחות .האם זה מעיד על גירוי שחלתי? האם עליי להיבדק? אני מפחדת שזה יהרוס את הטיפול.. אני בת 43 ואם לידלה בת 3 הריון ספונטני. שכחתי לציין זוהי הפריה מספר 5.

תודה מראש

ליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ

ד''ר דוד ישי
    11/08/2010

אם הבטן עדין נפוחה , את צריכה להבדק. גירוי יתר לא הורס את ההריון. ההפרשה הדמית הקלה אינה משמעותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך אי נוחות -

ליה
    12/08/2010

תודה על התשובה הבטן טיפונת נפוחה לא משמעותי,אך הצחושה היא שהיא עומדת להתפוצץ וזה לא נוח. היו לי בחילות ועכשיו זה עבר. הרופא אמר לי שלא לדאוג לנוח ולשתות הרבה(אין הרבה מה לעשות) וזה מה שאני עושה.אם במידה ונקלטו העוברים האם הגירוי ימשיך ומתי התחושה תיפסק? בהפריה הראשונה שלי היה לי משהו דומה והרבה יותר כואב וזה היה גירוי קל וזה עבר .אני פוחדת שזה לא יפסק...
    תודה על המענה
    ליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי נוחות

ד''ר דוד ישי
    12/08/2010

גירוי יתר יכול להחמיר אם יש הריון . קשה לדעת מתי תפסק תחושת האי נוחות אבל אין לי ספק שהיא תפסק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו