החזרת עוברים מוקפאים - דחוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים מוקפאים - דחוף
    עינב
    11/08/2010

דר' שלום רב,
    בת 36+ לפני סבב החזרת מוקפאים (עוברים בני 3 ימים 8 תאים). יום ראשון (יום 21 למחזור) דם: פרוגסטרון 3 ואסטרדיול 1865 שחלה ימנית זקיק מוביל 19.
    בדיקות מיום שני בבוקר (יום 22 למחזור)פרוגסטרון 4.8 , ואסטרדיול 1835 , מעקב זקיקים: רירית 7.2 נצפו מס' זקיקים קטנים בשתי השחלות. בדיקות דם מאתמול(יום 23למחזור) : פרוגסטרון 6.9 ואסטרדיול 1552 , מעקב זקיקים: רירית 7.4 , סדירה, מעט נוזל, שחלה ימנית מבנה צלול 17*11
    יכול להתאים לגופיף צהוב, נצפו זקיקים קטנים.
    ההחזרה צפויה ליום א' 15.08 , האם לא מאוחר מדי, בהנחה שביוץ התרחש בין יום שני לשלישי?אני אחרי הפרייה אחת של טריים שנכשלה, למרות היותם יפים (שאיבה ב- 4.7, החזרה ב- 7.7 ) איני רוצה לחוות עוגמת נפש בעקבות תזמון לא מדוייק. מהן ההשלכות באם כן אבצע ? האם מועד להיכשל?
    אנא מכם, מבקשת חוות דעת הוגנת והולמת. אני נוטלת פרוגינובה 3 *ביום לעיבוי רירית.

גאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרה

ד''ר דוד ישי
    11/08/2010

אם הביוץ היה ביום שלישי , נראה לי שהחזרה ביום א' היא מאוחרת. השאלה היא על סמך מה נקבעה ההנחה שהיה ביוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרת מוקפאים

גאיה
    11/08/2010

דר' תודה על תשובתך, ההנחה שהתרחש ביוץ מבוססת על ערכי בדיקות הדם, ועל כך שזקיק 19 מ"מ כבר לא נראה בשני המעקבים האחרונים , ונראה מעט נוזל בדוגלס.
    אשמח אם תתייחס לערכים שהשתנו מבדיקה לבדיקה. האם ערףך פרוגסטרון 6.9 מאתמול מעיד כי היה ביוץ?

תודה,
    גאיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו