לרופאים-שאלות חשובות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לרופאים-שאלות חשובות
    ניר
    12/08/2010

שלום רב, אני מעוניינת להרות ולכן הפסקתי לקחת גלולות לאחר המחזור הקודם שהיה לפני 3.5 שבועות,ביום יומיים האחרונים אני מרגישה כאבי בטן תחתונה באים והולכים אך אין עדיין ווסת.האם ייתכן שהיא בדרך ולכן כואב?כמו כן לא היו לי בעיות אקנה לפני הגלולות וגם במהלך הנטילה(10 שנים) סבלתי רק מידי פעם מפצעונים.מאז שהפסקתי הפנים ממש חלקות...יש קשר? והאם יש סיכוי שהכאבים הם תחילת הריון? בדיקת שתן הראתה שלילי אבל עוד לא הגיע זמן הווסת.. מתי אמור להגיע ווסת אחרי הפסקת גלולות- לפני שנטלתי היה לי מחזור סדיר. כמו כן האם יכולות להגיע תופעות לוואי בגלל שהפסקתי לקחת? כמו כן האם בדיקות ביוץ אמינות וכדאי להתחיל להשתמש בהן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרופאים-שאלות חשובות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת גלולות

ד''ר דוד ישי
    12/08/2010

לא ניתן לדעת ממה הכאבים. לעיתים לוקח לוסת הראשון 5 שבועות ויותר להופיע . תני למחזור שלך הזדמנות לחזור לצורתו הסדירה ונסי להרות ללא לחץ וללא ערכות ביוץ . אין להן ערך אצל נשים עם מחזור סדיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרופאים לא הבנתי

ניר
    12/08/2010

כמה זמן לתת לגוף לחזור לעצמו? הרופא אמר לי שאם אני חסרת סבלנות אני יכולה לקחת פרוברה למרות שהוא לא ממליץ כי היה לי סדיר לפניי הגלולות ,אבל חלפו 10 שנים...האם לחץ יכול לעכב מחזור? אני ממש ממש רוצה להכנס להריון כבר,אני אוטוטו בת 29...מה אתם מציעים לי? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטלי המבקשת להבין

פרופ' אלכס סימון
    12/08/2010

המתיני בסבלנות לוסת עוד לפחות שבועיים לפני טיפול על שהוא או בירור נוסף.
    הביוץ שבועיים לפני הוסת. אם היה סדיר לפני גלולות אז יהיה סדיר גם עתה. אם הוא בן 30 יום - הביוץ ביום 16. אם הוא בן 28 יום הביוץ יום 14. לכן כדאי לקיים יחסים ביום 14 ו - 16. כל השאר לא קשורים להריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו