פרוברה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוברה
    ניר
    13/08/2010

לפניי 3 שבועות בדיוק(יום שישי 23.7) הסתיים לי המחזור ולא התחלתי חבילת גלולות חדשה כי אני רוצה להרות.אני לא יודעת מתי אני אמורה לקבל ווסת ללא הגלולות.האם כדאי לקחת כדורי פרוברה כדי לזרז את הגעת המחזור? האם פרוברה מסייעים בביוץ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוברה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וסת

פרופ' אלכס סימון
    13/08/2010

אם היה לך מחזור סדיר לפני הגלולות אזי המתיני לווסת שיגיע
    אם המחזור לא היה סדיר בעבר אזי פני למרפאת נשים לקבל פרוברה, יאמרו לך מתי ליטול וכן הסתייעי במרפאה לקבוע מתי הביוץ.
    בוסת סדיר, הביוץ 14 יום לפני הוסת
    פרוברה הוא סוג של פרוגסטרון ואינו מסייע בביוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרופא עוד דבר דחוף..

ניר
    13/08/2010

לפניי הגלולות היה לי מחזור ממש סדיר אך אני לא יודעת אם הוא ישוב להיות מייד סדיר או שעליי להמתין? לא כדאי לקחת פרטברה כדי לסדר אותו מייד? מה פרוברה עושה? מתי המחזור חוזר לסדירותו אחרי הגלולות? ביום ראשון יעברו 4 שבועות מאז הווסת הקודם.אני מרגישה מעט כאבי בטן...האם קשור?בדיקת הריון ביתית מהבוקר הראתה שלילי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו