קצת עידוד?לבנות ולרופאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קצת עידוד?לבנות ולרופאים
    ליה
    13/08/2010

בת 43 הריון ספונטני ומהיר והצלחה מהממת ילדה בת 3. שנתיים וחצי מנסה להרות 2 הריונות כימיים.5 הפריות שבהפריה שניה הריון כימי.(סהכ 3 הריונות כימיים). מחכה עכשיו לתשובה חיובית(מקווה) למרות שיש לי כאבי מחזור. שאיבה 5.8 9 ביציות 8 הופרו ו4 עוברים תאים של 8 הוחזרוב 8.8 היה גירוי קל(לדעתי)עכשיו מרגישה טוב יותר אך עם כאבי מחזור. כבר לא יודעת מה לעשות? אני לא רואה שייצא מזה משהו..אין לי שום תחושות של הריון ושום סימנים. אני יודעת שאצטרך לחכות עד ליום שישי הבא לבדיקת דם.אך האם למשהי או מכירים מקרה שלמרות שיש כאבי מחזור ואני מרגישה שאוטוט זה מגיע....לבסוף הגיע ההריוןהמיוחל? אני כבר מיואשת ולא רוצה להמשיך עם הטיפולים האלה..למרות הנתונים הטובים שלי...לא קורה כלום. האם יש טעם להמשיך? או להגיד זהו זה.הגיל עושה את שלו ולסגור את העניין? האם יש לי סיכוי אבל בטח לא גדול?
    סליחה על האורך אבל הייתי צריכה להוציא את התסכול.
    המון תודה ואשמח לתגובות

ליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת עידוד?לבנות ולרופאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עידוד

פרופ` דוד בידר
    14/08/2010

הבעיה הזאת קיימת רק בארצנו היות והטיפולים מסובסדים עד גיל 45.במקומות אחרים עקב יוקר הטיפול רוב הנשים בגילך פונות לתרומת ביציות ,שם הסיכויים מצוינים.
    באופן כללי יש לך סיכויי אבל יתכן בסיכויי יותר גבוה שתמשיכי טיפולים עד גיל 45.
    יש לבחור בין האלטרנטיבה של להיות כעת בהריון כשאת צעירה יותר או להמשיך כטיפולים עד גמר הזכאות ואז,ובגיל מבוגר יותר,לנסות להרות.
    ההחלטה צריכה להיות רק שלך.המלכוד של סיבסוד הטיפולים גרמה לנשים רבות לדחית ההריון מעל גיל 45.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו