מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תנודות בבטאנילי13/11/2007
אני אחרי IVF.
12 יום אחרי ההחזרה קיבלתי תוצאת בדיקות שהעידה על בטא של 26 ופרוגסטרון נמוך של 4.6.
מאז אני מקבלת חיזוקים ע"י זריקת geston, ברמה יומית.
יום אחרי הבדיקה החל לי דימום וזה התחיל להיראות לא טוב.
אכן 3 ימים אחרי כן התקבלה בדיקה שהעידה על ירידה בבטא ל 20ועליה בפרוגסטרון.
הבוקר, יומיים אחרי, התקבלה תוצאה בה הבטא עלתה שוב ל 46!
תוצאה שהפתיעה גם את האחיות במרפאה שכבר הגדירו את ההריון שהיה לי כהריון פיזי.
הדימום הפסיק היום בתהריים לערך.
אני אמורה לבוא לבדיקה נוספת עוד יומיים -
האם ייתכן שבסופו של דבר יהיה הריון? מה הסיכויים לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול13/11/2007הסיכוי להריון תקין הוא לא גדול. יש להמשיך מעקב צמוד, ולשלול אפשרות של הריון חוץ רחמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שושי14/11/2007האם יכול להיות הריון חוץ רחמי אם החזירו לי את העובר לרחם?
מה יכול להסביר את זה הבטא שירדה ואח"כ עלתה שוב?
חשוב לציין שהחזירו לי עובר אחד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוץ רחמי
פרופ' שחר קול15/11/2007כן, הריון חוץ רחמי אינו נדיר ב - IVF.
ההתנהגות החריגה של הבטא מחשידה לאפשרות זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד עליה קטנה
נילי15/11/2007היום הבטא עלתה שוב ל 67.
עשו לי אולטרסאונד (פחות משבוע 5) כדי לראות אולי יש משהו מחוץ לרחם אבל לא ראו כלום, לא בפנים ולא בחוץ.
הרירית הייתה דקה - 3.2
זה עוזר להבין לאן זה הולך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד עליה קטנה
פרופ' שחר קול16/11/2007לא, אך הסיכוי להריון תקין הוא קטן מאוד. חייבים להמשיך ולעקוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאד לא רגועה
נילי18/11/2007היום, 3 ימים אחרי בדיקה קודמת, הבטא עלתה ל 218.
אני כבר מאד חוששת מהריון מחוץ לרחם, ההשלכות שלו והסכנה בה אני אהיה נתונה.
הזמינו אותי שוב ביום ד' למעקב ובדיקות נוספות.
האם יש משהו שאפשר לעשות עוד לפני כן כדי לשלול או לבדוק אם אכן מדובר בהריון מחוץ לרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רגועה
פרופ' שחר קול18/11/2007יכולה להרגע.
בערכי בטא כאלה אין הרבה מה לעשות, פרט להמשיך במעקב, ולהיות ערנית לגבי תופעות חריגות כגון כאב בטן חזק, או נטייה לעילפון.
הסיכון לקרע של חצוצרה בערכים כאלה הוא נמוך מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת טיפול
שושי19/11/2007דיברתי היום עם רופא במחלקת IVF בתל השומר והוא אמר לי שאני יכולה להפסיק עם החיזוקים כי אין סיכוי שמשהו תקין יצא מפה.
הוא לא חושב שיהיה פה הריון מחוץ לרחם, אמר שהסיכוי ממש קטן.
אני קצת לחוצה פתאום כך להרים ידיים.
האם באמת אין סיכוי? הרי הבטא כן עולה.
מה דעתך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת טיפול
פרופ' שחר קול19/11/2007לצערי, הוא צודק.
בכל מקרה, חייבים לשלול הריון חוץ רחמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)