מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לרופאים ולבנות הפורוםהללויה15/08/2010
שלום לכולם,
אני אחרי הפריה חוץ גופית. היום הוא היום ה-8 להחזרה. לוקחת אנדומיטרין 2 ביום. אין לי שום תחושות וגם החזה בקושי כואב.
לפני כשלושה חודשים הייתי בהריון גם מהפריה. כבר ביום ה-9 -10 להחזרה התחלתי להרגיש את החזה. הוא שרף ועקצץ ולכן ידעתי שאני בהריון כבר אז. בכלל, החזה היה כל הזמן נפוח כזה כבר בימים הראשונים להחזרה. בסופו של דבר הפלתי בשבוע 7.
שאלתי לרופאים ולבנות אשר היו בהריון יותר מפעם אחת. האם בכל הריון בדרך כלל יש אותם סימפטומים או שאפשרי שבהריון אחד יהיה שריפה בחזה ועקצוצים ובאחר לא. או שבכלל יהיו סימפטומים אחרים?
אני כבר משתגעת........
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייייי
סיון15/08/2010גם אני 7 יום לאחר החזרת עוברים....
תידעי לך שכל הריון הוא הריון שונה ,תחושות שונות וכו'.
עדיף לא לחפש כל מיני סימנים ,לחכות לבטא שב"ה תצא חיובית (למרות שקל לי להגיד אבל אני בלחץץ אימים )
שיהיה המון בהצלחה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הריון שונה
מלני15/08/2010אמא שלי אחרי 9 הריונות תמיד אומרת שבכל הריון מרגישים אחרת לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ליה15/08/2010אני אם לבת בת 3 הריון ספונטני ואחריה 3 הריונות כימיים לכל שלושתם היו סימנים דומים כפי שאת מתארת. חזה כואב שורף בפיטמות ולכן ידעתי תמיד אם נקלטתי. עכשיו אני ממתינה לבטא ביום שישי הקרוב ואין לי שום א בל שום סימנים להריון ואני יודעת שאין הריון אומנם לא ב 100 אחוזים. לצערי, אני תמיד צודקת.
אומרים שצריך להיות אופטימיים. מנסה.
שיהיה לך בהצלחה
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצלחה וכשלון
דניאלה15/08/2010אני נכשלתי עכשיו בהפריה חוץ גופית ,
ההפריה הקודמת הסתיימה בהריון ולידה של הבן ש לי,וגם הייתי בהריון ספונטני לפני 4 חדשים שהסתיים בהפלה לצערי הרב מאוד,
בהריון הראשון הייתי עייפה כל הזמן,והיתה לי גם תחושה של תפיחות בגוף ובחזה,בהריון השני לא חשבתי בכלל שזה הריון ובגלל שגם כך אין לי מחזור סדיר אז חשבתי שהוא סתם לא בא ובדקתי רק אחרי שבועיים ככה שלא היו סימנים,
בהפרי ההזאת הרגשתי שהטיפול נכשל...זה הכל אינטואציות,
בכל מקרה לדעתי כל הריון הוא אחר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימני הריון
ד''ר דוד ישי15/08/2010כל הריון שונה. הסימנים האלה אינם ספציפים ויכולים לא להופיע גם אם יש הריון תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)