שאלה לרופאים ולבנות הפורום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים ולבנות הפורום
    הללויה
    15/08/2010

שלום לכולם,
    אני אחרי הפריה חוץ גופית. היום הוא היום ה-8 להחזרה. לוקחת אנדומיטרין 2 ביום. אין לי שום תחושות וגם החזה בקושי כואב.

לפני כשלושה חודשים הייתי בהריון גם מהפריה. כבר ביום ה-9 -10 להחזרה התחלתי להרגיש את החזה. הוא שרף ועקצץ ולכן ידעתי שאני בהריון כבר אז. בכלל, החזה היה כל הזמן נפוח כזה כבר בימים הראשונים להחזרה. בסופו של דבר הפלתי בשבוע 7.

שאלתי לרופאים ולבנות אשר היו בהריון יותר מפעם אחת. האם בכל הריון בדרך כלל יש אותם סימפטומים או שאפשרי שבהריון אחד יהיה שריפה בחזה ועקצוצים ובאחר לא. או שבכלל יהיו סימפטומים אחרים?

אני כבר משתגעת........
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייייי

סיון
    15/08/2010

גם אני 7 יום לאחר החזרת עוברים....
    תידעי לך שכל הריון הוא הריון שונה ,תחושות שונות וכו'.
    עדיף לא לחפש כל מיני סימנים ,לחכות לבטא שב"ה תצא חיובית (למרות שקל לי להגיד אבל אני בלחץץ אימים )
    שיהיה המון בהצלחה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הריון שונה

מלני
    15/08/2010

אמא שלי אחרי 9 הריונות תמיד אומרת שבכל הריון מרגישים אחרת לגמרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

ליה
    15/08/2010

אני אם לבת בת 3 הריון ספונטני ואחריה 3 הריונות כימיים לכל שלושתם היו סימנים דומים כפי שאת מתארת. חזה כואב שורף בפיטמות ולכן ידעתי תמיד אם נקלטתי. עכשיו אני ממתינה לבטא ביום שישי הקרוב ואין לי שום א בל שום סימנים להריון ואני יודעת שאין הריון אומנם לא ב 100 אחוזים. לצערי, אני תמיד צודקת.
    אומרים שצריך להיות אופטימיים. מנסה.
    שיהיה לך בהצלחה
    ליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצלחה וכשלון

דניאלה
    15/08/2010

אני נכשלתי עכשיו בהפריה חוץ גופית ,
    ההפריה הקודמת הסתיימה בהריון ולידה של הבן ש לי,וגם הייתי בהריון ספונטני לפני 4 חדשים שהסתיים בהפלה לצערי הרב מאוד,
    בהריון הראשון הייתי עייפה כל הזמן,והיתה לי גם תחושה של תפיחות בגוף ובחזה,בהריון השני לא חשבתי בכלל שזה הריון ובגלל שגם כך אין לי מחזור סדיר אז חשבתי שהוא סתם לא בא ובדקתי רק אחרי שבועיים ככה שלא היו סימנים,
    בהפרי ההזאת הרגשתי שהטיפול נכשל...זה הכל אינטואציות,
    בכל מקרה לדעתי כל הריון הוא אחר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימני הריון

ד''ר דוד ישי
    15/08/2010

כל הריון שונה. הסימנים האלה אינם ספציפים ויכולים לא להופיע גם אם יש הריון תקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו