שאלה דחופה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    יסמין
    15/08/2010

שלום רב, ביום ראשון שעבר סיימתי לקחת איקקלומין .... ביום שישי התחילה לי דלקת בשתן וזה בידיוק הזמן שאנ יצריכה לקיים יחסי מין כי זה זמן הביוץ .... רציתי לדעת אם אפשר לקיים יחסים עם הדלקת בשתן ? ורציתי גם לדעת עוד כמה ימים נשארו לי לקיים יחסים בתקווה להכנס להיריון ?....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה

פרופ` דוד בידר
    15/08/2010

אם לא כואב בקיום יחסים אז אפשר.
    האם את לא עושה מעקב אחרי הביוץ ולא מקבלת אוביטרל?
    אם לקחת התרופה ללא מעקב הביוץ יהיה בין יום 5 ל 10 אחרי הכדור האחרון ואפשר בתקופה זו לקיים יחסים פעמיים בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוביטרל

יסמין
    16/08/2010

אני לא יודעת מזה אוביטרל ... אני עושה מעקב עם הבדיקה ביתית ...
    אני סיימתי את הכדור ב 8 לחודש זה אומר שעכשיו אני בביוץ ...
    ומה זאת אומרת לקיים יחסים רק פעמיים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ

פרופ` דוד בידר
    17/08/2010

אוביטרל זהו הורמון הLH הגורם לביוץ ואותו את בודקת בשתן. הוא פשוט מתזמן את הביוץ.
    אם התהליך שאת עושה הוא בצורה כזאת אזי ברגע שמופיעים הקוים אפשר לקיים יחסים יום כן יום לא ,כלומר פעם אחת כשהבדיקה חיובית ועוד פעם אחרי יום הפסקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ

יסמין
    17/08/2010

האמת היא שיצא לי לעשות רק פעם אחת את הבדיקה ובשאר הימים השתדלתי לקיים יחסים פעם כן פעם לא ... מחר יש לי אולטרסאונד לבדיקת זקיקים אם אני לא טועה... אני מקווה שיהיה בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו