ד"ר קול שלום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ד"ר קול שלום
    קרן
    13/11/2007

אני מטופלת שלך לפני שבועיים הייתי אצליך ואמרת שאתה רואה זקיק בגודל יפה (אני מטופלת באיקקלומין ואין לי מחזור בלי הפרוברה) הייתי אצליך יום א' ואמרת לי שהביוץ שלי יהיה בערך בסוף שבוע (לא פספסנו שום יום וניסינו כמעט כל יום מתחילת השבוא ועד סופו). אני מקווה שזה הביא תועלת. דרך אגב מה הסיכויים שבאמת יהיה הריון?
    עכשיו הבנתי ממך שאם לא יגיע לי מחזור עד יום א' הקרוב אני יעשה בדיקת הריון.
    התכוונת לבדיקת דם? איך עושים את זה הולכים לקופה ככה בלי הפנייה? איך אני אדע לפי הבדיקות מה התוצאה? ז"א אם יש הריון? מה הערכים שצריכים להיות?
    תודה על תשובותיך המהירות והמצילות .
    תודה רבה לך מראש.
    אני מקווה שהתוצאה תהיה לשביעות רצוני.
    נ.ב
    האם זה נכון שאם עדיין אין איחור אז אז אי אפשר לעשות בדיקה ולקבל תשובות מהימנות?
    שוב תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר קול שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון?

פרופ' שחר קול
    14/11/2007

בדיקת דם להריון תבוצע רק עם הפניה. התקשרי לרונית האחות, היא תעביר לך הפניה בפקס.
    מציע לעשות בדיקת הריון רק אם חלפו 14 יום מיום הביוץ המשוער.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קרן
    14/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום קרן

ד''ר דוד ישי
    14/11/2007

זה אומר שאת לא בהריון. אבל עשית את הבדיקה מעט מוקדם מדי. תחזרי עליה יומיים מאוחר יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו