אסטרודיול גבוה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אסטרודיול גבוה
    ליאת
    16/08/2010

שלום רב,
    בת 35, היום, יום 10 למחזור, LH-17.5; E2-3432; PROG-7.8; רירית 7.7 ; זקיקים - ימין: 9, 12, 14, 22 שמאל - 10 13, 15, 18, 19
    אחרי 5 ימים עם פיוריגון 100, עוד יומיים שבהם הזרקתי רק 50 (בעצתך), היום אוביטרל ומחר הזרעה. יש לי כאבים הדומים מאוד לכאבי ביוץ. מה יכולה להיות הסיבה ל-E2 כל כך גבוה (תופעה החוזרת על עצמה) יש לי מחזור קצר, 25-26 ימים. האם יתכן שאני מבייצת מוקדם מרוב הנשים? את ההזרעות הקודמות (4) תמיד עשיתי לא לפני היום ה-12 ותמיד נותרתי עם הרגשה שהביוץ התפספס... היש עדיין סיכוי ועד כמה הנתונים מדאיגים / דורשים התייחסות מיוחדת?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטרודיול גבוה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ בטיפול

פרופ' אלכס סימון
    16/08/2010

בהחלט יתכן ביוץ עצמוני שלא ימתין לאוביטרל. רמת LH שמתחילה לעלות (או אולי אף לרדת משיאה) מרמזת שביוץ אומנם קרוב.
    התייעצי עם הרופא המטפל לתזמון ההזרעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרעה היום

ליאת
    16/08/2010

תודה רבה פרופ' על תגובתך המהירה.
    היום עשיתי הזרעה, בערב קצת כאבים הדומים לכאבי ביוץ, מה דעתך על התזמון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו