מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הורמונים משתולליםנעמי16/08/2010
שלום רב,
אני בת 40.5 והאמת די מיואשת..מפברואר בטיפולים, חצי שנה שבהם חודשיים עם איקקלומין ופעם אחת עם גונאל F. בשאר החודשים אינני מצליחה לקבל הורמונים מאחר והכל השתבש לי.
אני מציינת שיש לי ילד 1 בן 19. ועברתי 3 הפלות יזומות האחרונה בערך בגיל 27.כל הבדיקות מראות לכאורה שהכל בסדר,אבל הגיל הוא הגורם המרכזי.
עברתי 7 הזרעות עד כה.
אני חודשיים ללא טיפול הורמונלי.ב- 5/6 הזרקתי וב- 11/6 היתה הזרעה.חודש לאחר מכן התפספס לי הטיפול כיוון שהרופא שלי לא היה. והחודש ככה, קיבלתי מחזור ב- 25/7 (איחר לי יומיים) ב- 26/7 ביצעתי בדיקת דם LH 8.5. ESTRADIOL 454. PROG 2.5 . הערכים היו גבוהים לתחילת טיפול לכן הוחלט לתת לי גלולות להורידם קיבלתי YAZ למשך שבועיים. ב- 12/8 (יומיים לפני המחזור)שוב בדיקות LH 2.9. FSH 1.2. ESTRADIOL 1602. PROG 1.2. ב- 15/8 (יום שני למחזור) LH 3.6. FSH 2. ESTRA 2876. PROG 1.4 .ברצוני לציין שהמחזור שלי כל 28 יום וביוץ סדיר (עד לפני הטיפולים) מעולם לפני כן לא עברתי טיפולים.
מחר אמורה להגיע לרופא לאולטראסאונד לבדוק מה קורה איתי.
האם אני מבייצת עם המחזור?
אז באמת מה קורה איתי מה לא בסדר?? והאם אני לא יכולה לסיים אם ההזרעות האלה ולהגיע לטיפולי פוריות? האם לא מספיק 7 הזרעות כדי להבין שזה לא הולך?? לדברי הרופא שלי עדיין לא קיבלתי מספיק הורמונים כדי להגיע לשלב הזה.
תודה על הסבלנות .אבל גילי זה מה שמלחיץ כאן.
תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האומנם הם משתוללים?
פרופ' אלכס סימון16/08/2010א. נראה שאת עומדת לבייץ החודש ובקרוב. על קול על ידי רופא הוא רעיון מצויין
ב. ההחלטה על התקדמות בטיפול מתבצעת בהחלטה רפואית יחד עם המטופלת. איני נוהג להתערב בהחלטות רפואיות של רופאים אחרים מפני שלכל רופא יש את את ההגיון שלו ואת שיטת הטיפול שלו. החדרת רעיונות אחרים רק מבלבלת את המטופלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על זמנך
נעמי16/08/2010תודה על התשובה.
לגבי הטיפול (הפריה) רק רציתי לדעת האם זה נכון שעל הפרוטוקול יהיה רשוםי 6 מחזורים של טיפולים הורמונליים לפני שאני יכולה לגשת לבית החולים כדי להתחיל טיפולי הפריה.
כי אני הבנתי מהרופא ומהאחיות שאם הם יגישו את התיק שלי לבית חולים לטיפול ,יחזירו אותי בטענה שעדיין לא עברתי מספיק טיפולים בהורמונים ,הם אומרים שאני עדיין יכולה להיכנס כך להריון.
בבקשה תענה לי האם זו סחבת מיותרת או שאני כן יכולה לדרוש זאת?
המון תודה.
ולגבי הביוץ הקרב - אני עדיין במחזור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נעמי
פרופ' אלכס סימון16/08/20101. על כן חשוב לבצע על קול. צריך לברר מי ומה מפרישים אסטראדיול.
2. נהוג לפחות 3 חודשים עם הורמונים לגרימת ביוץ ורק אם נכשלים להעביר לטיפול הפריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה
נעמי17/08/2010בוקר טוב
אז היום הייתי אצל הרופא ועשינו אולטראסאונד.
הממצאים מראים על צ'יסטה בגודל בינוני 2.8-3.בצד ימין.
לכן לדברי הרופא זה לא מחזור הדימומים שלי,אלא שיבוש כל ההורמונים.
אז מן הסתם כרגע אין מה לעשות עד עוד 10 ימים לראות אם הצ'יסטה נעלמה.
אני ממש מתוסכלת..כאשר אני בטיפולים אז אני יודעת שיש סיכוי כלשהו ,אבל כאשר כל הזמן אני בשיבוש ואי אפשר לעשות כלום כל פעם מסיבה אחרת זה ממש ממש מתסכל.
ביקשתי היום מהרופא לזרז עיניינים כי די אחרי 7 הזרעות לא הולך אז לא הולך!
הוא אמר שזו פרוצדורה רצינית להכנת כל הניירת ולא בטוח שיקבלו אותי להפרייה.
עזור לי בבקשה בעצה מה אני יכולה לעשות???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
נעמי22/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)