דופק איטי וגרידה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דופק איטי וגרידה
    עינת
    16/08/2010

שלום רב לרופאים היקרים. אתמול הופניתי לגרידה עקב עובר ללא דופק בשבוע 7 +דימום קל שפסק. זאת לאחר שכבר נצפה דופק איטי שבוע קודם. מציינת שזו הפלה שנייה ברציפות בשנה האחרונה. יש לי שני ילדים בריאים מהריונות ספונטניים. הגרידה נקבעה לתחילת שבוע הבא, היום הרופא הקבוע שלי (שלא הוא ביצע את האבחנה וההפנייה לגרידה) התעקש לראות אותי לפני הגרידה. באופן מפתיע ומבלבל מאוד, נצפה היום דופק איטי והרופא מבקש להמתין כמה ימים ולא לבצע כרגע הגרידה. מיותר לציין שאני די בשוק מהשוני באבחנה. די פסימית כי הרופא אומר שלא מתפתח כצפוי אבל "ניתן עוד צ'אנס". האם להערכתכם יש סיכוי כלשהו להריון הזה? כיצד יתכן שרופא אחד פוסק בנחרצות שאין דופק והאחר טוען שיש דופק איטי? האם מבצעים גרידה גם עם דופק איטי שלא "משתפר" או שממתינים עד שיפסק? סליחה על האורך, אני פשוט מאוד מבולבלת ולא רגועה מכל הסיפור הזה.....תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק איטי וגרידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק

פרופ' שחר קול
    17/08/2010

כל זמן שיש דופק -- לא מבצעים גרידה.
    לפי התיאור - הסיכוי להריון תקין הוא קטן מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו