מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- IVF מס' 7RONY4117/08/2010
שלום,
גיל כמעט 43. מחר שאיבה מס' 7 . ביום א' נראו 12 זקיקים בגדלים שונים.
אני מגיבה יפה - מינון 225 גונל - ואף נכנסתי להריון בדצמבר שנה שעברה ב-IVF מס' 5 (לצערי נאלצתי להפסיק את ההריון - טופלתי במתוטרקסט 2 פרוטוקולים ארוכים עוקבים בשל השרשה בצלקת ניתוח קיסרי) -
1. מה הסיכוי להריון אצלי למרות גילי ובשל ההריון האחרון? (אני יודעת מה הסטטיסטיקה אומרת לגבי תרומת ביציות).
2. האם מס' הביציות הנשאבות אומר משהו על איכותן?
3. האם משאיבה מס' 7 ואילך בעצם הסיכוי להריון יורד? מה הסיכוי בשילוב העובדה שהיה הריון לפני 8 חודשים?
4. מתי ייושם חוק תרומת הביציות בארץ והאם ייושם בכל בתה"ח הציבוריים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF 7
ד''ר דוד ישי17/08/20101. הסיכוי בגילך הוא כ 10% לטיפול
2. אני מניח שהסיכוי של אישה שמגיבה טוב יותר לטיפול , הוא טוב מעט יותר
3. לא . אבל הוא יורד מעט בגלל הזמן שעבר והגיל שהתקדם
4. אני מניח שתוך כשנה. לא ברור עדיין איזה יחידות תתעסקנה עם זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVF 7
rony4118/08/2010שלום,
היום נשאבו "רק" 4 ביציות (אני רגילה להרבה יותר) למרות שביום א נראו בא.ס. 12 זקיקים בגדלים שונים.
1. האם זהו מדד הגיל?
2. האם מעתה תהליך הירידה בפוריות אחיד או שיש "קפיצות" כלפי מעלה?
3. מדוע שאבו כ"כ מעט ביחס לא.ס.?
4. האם שאיבה של מעט ביציות יכולה להיגרם גם ממיומנות נמוכה יחסית של רופא ולאו דוקא ממחסור בביציות בעת השאיבה?
5. האם לפני השאיבה חייבים להודיע למטופלת שסטאג'ר ישאב במקום /בנוסף לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVF 7 - מבקשת תשובה - מקפיצה
RONY4119/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה בפוריות.
ד''ר דוד ישי19/08/20101. אם מדובר בשאיבה חריגה , לא מוצלחת אחת , התשובה היא לא
2. לא ניתן להסיק על מגמה על סמך שאיבה לא מוצלחת אחת.
3. לא יודע
4. תיאורתית כן
5. סטאזרים לא עושים שאיבת ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)